Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taiga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 316
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,549
Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

Bayram sonrası yardımı getirecek arkadaşlar için Biraz daha yukarılara çıkıp ufak bir keşif yaptık..Bir Kar piknigi yapılabilirmi diye..

PC190260.jpg

PC190259.jpg

PC190257.jpg

PC190255.jpg

PC190253.jpg

PC190252.jpg

Etiketler

Bu arada Sevgili Nadir abimizide unutmadık,ilgisini çekebilecek bi kaç resimde onun için çektik.. ;) ;) :D
PC190296.jpg

PC190295.jpg

PC190294.jpg

PC190285.jpg

PC190273.jpg

Yardıma ihtiyaçlarının olduğu aşikardı ama bugün gerçekten daha belirgin farkına vardım.Bu gördüğünüz insanların özellikle gençlerin ayaklarında eskilerin Ankara lastiği dediği ayakkabılardan vardı.İnanın en yeni halinde bile bu ayakkabıda insanın ayakları donar.Birden'in fotolarına dikkatle bakarsanız farkedeceksiniz.Arkadaşlara belli etmedim ama gerçekten çok duygulandım.Paketleri indirirken yardım olarak verilen bazı botlar görmüştüm .İnanın gerçekten ihtiyacı olanlara ulaştı ve çok işe yaradı verdikleriniz.

Allah kabul etsin kesenizden bereket eksik olmasın arkadaşlar.

O karın içinde yarın bayrama girecek ihtiyaç sahibi insanları bir nebze olsun sevindirebilmiş olduğumuzu düşünüyorum, ne mutlu biz gezenbilir ailesine......

Transporter' Alıntı:
Sagolasın seninde ellerin dert görmesin işinin gücünün arasına bunuda sıkıştırdın..

Evet Birden,
eksik olmasın Reha kardeşimiz o kadar işin içine bunu da sıkıştırıp bu işi de halletti.
Ayrıca Mesut'ta fabrikadaki işini bırakıp bu işi halletmemize yardımcı oldu o da sağolsun.

Hepinizden Allah razı olsun.Ne kadar güzel bir iş yaptınız.Ben kendi adıma bu forumda konuşup konuşup bir şey yapamamanın, veyahut daha doğrusu yetiştirememenin ezikliğini yaşıyorum inanın.Ama olmadı, ben çok yoğundum, bir de kendi aramızda organize olamadık herhalde.O da bizim eksikliğimiz. Ama telafi ederiz inşallah.
Birden'ciğim, unimog ile beraber beni de anmanız çok hoşuma gitti doğrusu.Bu yaşlı kurt , kimbilir kaç senelik kamu hizmetinden sonra , şimdi de ekmeğini ormandan çıkaranların hizmetinde.Eminim canlı olsaydı , hala işe yaramanın kıvancını taşırdı üzerinde.
Selam olsun ordaki güzel insanlara.

Onca iş-güç ve bayram telaşesine rağmen yardımları yerine ulaştırdınız.Günay,Mesut,Birden ve Reha Bey çok teşekkür ederim (yardım malzemelerini topladığım arkadaşlarım adına da)...Hepinize biraz geç olsa da iyi bayramlar dilerim...

mogzilla' Alıntı:
Hepinizden Allah razı olsun.Ne kadar güzel bir iş yaptınız.Ben kendi adıma bu forumda konuşup konuşup bir şey yapamamanın, veyahut daha doğrusu yetiştirememenin ezikliğini yaşıyorum inanın.Ama olmadı, ben çok yoğundum, bir de kendi aramızda organize olamadık herhalde.O da bizim eksikliğimiz. Ama telafi ederiz inşallah.

Nadir abi bende aynı duruma düşenlerdenim...Bayram öncesi iyi organize olamadık...Bende giyim malzemeleri hazırlamıştım ama uygun olmadığım için gidecek arkadaşlarla irtibata geçmedim...Bundan sonrada bu yardımlara devam edersek iyi olur...

Bu konuyu burada açarak bizleri bilgilendiren ve yardımların ulaşması için çaba sarfeden vede yardımda bulunan herkese teşekkürler...Nadir abinin dediği gibi; Allah hepinizden razı olsun, çok güzel bir iş başardınız...

Selamlar,
eger izmit'e kargo gerekirse kime basvuracaginizi biliyorsunuz artik ;-) ben yine gönüllü olurum..
şaka bir yana, organizasyon olur ise katılmak isterim...

Bu arada bakliyat veya toplu alim konusunda bir gelisme var mi?
iyi akşamlar, reha

Murat elindeki malzemeleri ikinci salvoda değerlendireceğiz inşallah :smiley:

Diğer gıda malzemeleri için haber bekliyoruz. Ne yazık ki iletişim için üçüncü ve hatta dördüncü partileri kullanmak zorunda olduğumuzdan biraz ağır işliyor :(

Adaş bende çok sayıda giyim malzemesi var, onları bu sayede değerlendirmek isterim...Benim işime yaramıyorlar, bari ihtiyacı olanlara yarasınlar...Çok sayıda mont, kışlık kaban, kot pantolon vede kazak mevcut...Özellikle kot pantolonları (sayısı 10 tane kadar) giymek nasip olmadı...Şantiyelerde yazın toz, kışın ise çamur nedeniyle hergün pantolon değiştirmek zorunda kalıyorum, bu yüzden her daim çok sayıda kot pantolon almam gerekiyor...Müdürüm biliyorsun 2 yıldır hastalık nedeniyle işlere ara verdim ve bu sürede çok kilo aldığım için son aldığım pantolonların hiçbirini giyemedim...Bunların hepsini ihtiyaç sahibi bu insanlara vermek istiyorum...Birde bu gıda malzemeleri olayını netleştirince elimden geldiğince birşeyler yapmak isterim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR