Milka Çikolata Festivali Mundial Sirki

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koza Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,286

koza

Kamp III
Yer
İstanbul
2009 Yılının ilk etkinliği :smiley:

Bu defaki durağımız Milka Çikolata Festivali Mundial Sirki ;)

Tarih: 2 Ocak 2009 Cuma
Saat: 20:30
Yer : Dolmabahçe Küçükçiftlik Parkı / İstanbul
Ücret : Öğrenci 15 YTL, Tam 20 YTL

Milka Çikolata Festivali’nin İstanbul ayağı aynı zamanda İstanbul Mundial Sirki’ne ev sahipliği yapıyor. “Mundial Sirki” ana sponsoru Milka, Milka Çikolata Festivali İstanbul ayağını Sirk alanı içinde gerçekleştirecek. Mundial Sirki’nde palyaçolar, trapez / trambolin, jönklör, at timsah, ip gösterileri, ateş çemberi, kaplanlar, komik atlar, sevimli köpekler ve motor show gibi heyecanlı performanslar izleyebilirsiniz.

Festival alanı içerisinde Milka’nın kalpleri yumuşatan çikolatasından tatma fırsatı bulabileceğiniz bir çikolata çeşmesi, ailenizle birlikte katılacağınız ve eğlencenin doruğuna vuracağınız oyunlar ve daha birçok interaktif etkinlikle bu sonbahar eğlencenize eğlence katacak, sizi alıp başka bir dünyaya uçuracak. Jonklör ve balon sihirbazının gösterileriyle eğlenirken, Mundial sirkinin maskotu sevimli yavru kaplanı da yakından görme fırsatınız olacak.

Ve hepsinden önemlisi fotoğrafçı arkadaşlarımız çok güzel kareler yakalayacaktır :smiley:

Not: 5 Milka ambalajı ile sirk gişelerine gelen ilk 10.000 kişiye sirk bileti Milka’nın hediyesidir.

Etiketler
Ynt: Milka Çikolata Festivali Mundial Sirki

açılışı yapayım :smiley:)))

1. witkey (emrullah)

1. witkey (emrullah)
2. eftaLYa ( Esra Akeroğlu)

Gittim,gördüm,Sevdim, çektimBir daha giderim :D

sirkten bikaç kare..

4af783aaa2b123580ac69554282f0972.jpg

cec0dec5f59d4e4b926a7f3edc3941ed.jpg

692ce3fa4567756e8797ae05621ec43f.jpg

d8d798f88831b2059ce0524a3242f025.jpg

albümün tamamı: Circo Mundial

:smiley:

01.Emrullah(witkey)
02.Esra Akeroğlu(eftaLYa)
03.Koza Yardımcı (koza)

eftaLYa' Alıntı:
Finalde bir motor gösterisi var.
Aman aman.. Kalbi sağlam olmayanlara önermiyorum :S

Ankarada bir zamanlar gençlik parkında yaparlardı bi gösteri... küre şeklinde kapalı bir kafes içinde giderlerdi... güzeldi valla :smiley: heyecanlı olacak

01- Emrullah (witkey)
02- Esra Akeroğlu (eftaLYa)
03- Koza Yardımcı (koza)
04- Sedat Açıl (yol)
05- Elif (elf)

01- Emrullah (witkey)
03- Koza Yardımcı (koza)
04- Sedat Açıl (yol)
05- Elif (elf)
06-Sevda Altıncı
07-Mert Aydoğan

01- Emrullah (witkey)
03- Koza Yardımcı (koza)
04- Sedat Açıl (yol)
05- Elif (elf)
06-Sevda Altıncı
07-Mert Aydoğan
08-Hakan Bulu (xano) + 1,5

01- Emrullah (witkey)
03- Koza Yardımcı (koza)
04- Sedat Açıl (yol)
05- Elif (elf)
06- Sevda Altıncı
07- Mert Aydoğan
08- Hakan Bulu (xano) + 1,5
09- Armağan (beaconsfield)+2

bize ayrılan yer 18 kişilik şu an için ve en geç 30 aralık günü kessin sayıyı söylememiz gerekiyor.
şimdilik 12,5 kişimiyiz yani

(hakan buçuk ne oluyor .. arkadaş benim gibi hafif! toplu mu? yoksa çocuk mu var yanında :D )

(hakan buçuk ne oluyor .. arkadaş benim gibi hafif! toplu mu? yoksa çocuk mu var yanında )

buçuk olan 4 yaşındaki kızım oluyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,626
Kayıtlı Üye Sayımız
166,924
Kaydolan Son Üyemiz
Medina Azimova

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR