Yalın bey aslında yükseltmeyi çok istiyorum ama aracı binek olarakta kullanıyorum. 2 takım daha lastiğim var 245 70 16, biri kışlık biri yazlık. Bu MT lastiklerle uzun yola çıkamam. Bu lastiklerimide yükseltilmiş araca takarsam komik bir görüntü olacak) Şu an benim için en kullanışlısı bu olacak ama çamura girdikçe insanın iyice yoldan çıkası geliyor) Bir süre daha geçsin belki suzuki yada niva tarzı bir araç alıp modifiye edebilirim.
Ben hala Bridgestone Dueler A/T 694 265/70R16 112S lastik kullanıyorum...
Ve haliyle daha da yükseltmek istiyorum...
"ProntoBasso" Mert beylede defalarca konuştum ama hala bir yol bulamadım... tek bir soru soracağım ve yardımcı olursanız (olur veya olmaz gibi) sevinirim...
bu tarz bir lastik istiyorum ölcüsü: 31/10.50/15 modeli: 109Q G001C adresi: http://www.arabamayokohama.com/31105015-109Q-G001C,PR-123.html
bu lastiğe uyacak, yine mert beyin aracındaki procomp jant arıyorum... 31/10.50/15 ölcüsüne jant ararken bir ebat vermek durumundamıyım yoksa her ofset jant uyarmı...
tabi en önemlisi arabaya zarar verirmi? sorular sorular sorular...
Aşırı gürültülü olması, lastiklerden sanki araç bilye dağıtmış gibi ses geliyor)
Mertinkinde de olduğunu sanıyorum bu tarz jantları flanş olmadan kullanamıyorsunuz çünkü önde kaliperlere temasdan dolayı flanşsız yerine oturmuyor yada jantta tadilat gerekiyor.
Aşırı gürültülü olması, lastiklerden sanki araç bilye dağıtmış gibi ses geliyor)
Mertinkinde de olduğunu sanıyorum bu tarz jantları flanş olmadan kullanamıyorsunuz çünkü önde kaliperlere temasdan dolayı flanşsız yerine oturmuyor yada jantta tadilat gerekiyor.
17 inçlik orjinal jantlı l200 aracıma bende aşağıda linkteki lastikleri düşünüyorum. Marka, boyut, fiyat olarak yorumlarınız nedir veya alternatif olarak ne önerirsiniz zira 17inç jant için fazla alternatif boyutta lastik yok sanırım. Kullanımım daha çok asfalt üzerinde fakat birazda görsel olsun istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
http://www.yilmazlastik.com/GENERAL-24570R17-110S-GRABBER-AT2,PR-1721.html