KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar, 2003 model L200 Magnum aracım için acilen lastik almam lazım. Şu anda üzerinde 275x70x16 ölçülerinde BfGoodrich marka lastik var. Bitti, bitmek üzere. Araştırdım biraz. Marka lastikler çok pahalı.
Kumho KL71 model lastiklerin deseni çok hoş. Bir de GT Radial beğendim. Ölçüyü de düşürmek istiyorum. 265x75x16 yapmak istiyorum.
Lastik seçiminde yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sizce hangi marka almalıyım?
Sürekli çamurda, karda kullanıyorum. Fikirlerinizi buna göre ve fiyatının ucuz olmasına göre belirtirseniz çok sevinirim.
Ynt: Mitsubishi L200 Magnum İçin Lastik Seçimine Acil Yardım..
yeniL200 e takmak için gt radial mt 265/75/16 teklifi aldım. 4 tanesine 950tl der satıcı.
4 adet aynı ebat marshall 834 mt 1000tl
4 adet pirelli scorpion mud ise 1240tl
siz ne dersiniz almalımıyım??
artık bende çamurlara dalmak istiyorum
önereceğiniz fiyatları daha uygun lastik olursa bilmek isterim
[attachment=1]
lokosit' Alıntı:
yeniL200 e takmak için gt radial mt 265/75/16 teklifi aldım. 4 tanesine 950tl der satıcı.
4 adet aynı ebat marshall 834 mt 1000tl
4 adet pirelli scorpion mud ise 1240tl
siz ne dersiniz almalımıyım??
artık bende çamurlara dalmak istiyorum
önereceğiniz fiyatları daha uygun lastik olursa bilmek isterim
[attachment=1]
evet. ben de gt radial üzerinde hem fikirim. hatta ölçüler dahi aynı. siparişi verdim. arazi için daha uygun lastik ve daha uygun desen bulabileceğimizi sanmıyorum.
bir de kumho kl71 var. desenleri harika. ama fiyat alamadım. kumho kl71 desenine bakın derim. google da aratınca resmi çıkıyor.
kl71 kumho ile marshall kl71 aynı desene sahip 1 haftadır araştırıyorum:
bugün fiyatda aldım ama kafam karıştı hatırlamıyorum)
hatta 834mt hem marshall de kemde kumhoda aynı ve 4 tanesi 1000ytl
teşekkürler
yarın biraz daha pazarlık edeyim)
bu lastikleri alacağım ama nasıl acaba yumuşakmı?,performansı nasıl bilmiyorum
federal mt kullananların yorumlarını okudum ve olumluydu.
gt ler nasıl acaba? sen inceleyebildinmi?
inceleyemedim.
sipariş üzerine getiriyor adamlar. zaten arabayı götürünce, uzaydan gelmiş muamelesi yapıyor lastikçiler. üzerindekiler 275x70x16
ödemeyi peşin alıp siparişi yerine getiriyorlar. çok acayip !
şimdi 265x75x16 yapacağım. araç çok hantallaşıyor kalın lastikle. biraz inceltip, biraz yükseltmiş olacağım. yani öyle umuyorum en azından.
GT radial lastik MT desenli ise çamurda çok iyi olmasına rağmen karda ve buzda tutunması çok kötüdür. Göz önünde bulundurun derim.
Kar ve buzda BFG A/T nin daha iyi olduğu söylenir.
sevgiler
teşekkürler erdal bey
acaba sert lastikmi de karda buzda iyi değil?
aynı desendeki federal yada kumho 834 ile kıyaslayabilirmisiniz?
federal için yumuşak olduğunu okudum bu forumdan. bu aslında tip olarak birbirine benzeyen lastikler işlev olarak çok fark ediyorlarmı?
235/85/16 lastikler çap olarak 265/75/16 ile aynı çaptadır. (32'') Ama eğer spacer ya da dışarı doğru off-setlenmiş jantlar kullanmaz iseniz biraz dengesiz olabilir aracınızda. Çamurda ince ebat daha iyidir o ayrı.
Federal ve Insa Turbo'ya da bakın. İkisinin fiyatları da daha uygundur.
Özellikle Vodafonecell arkadaşa Insa Turbo'yu tavsiye ederim. Yaptığı işi tahmin ettiğim için etkili olur. Asfaltta 40-50 kilometreyi geçince gürültülüdür , söyleyeyim.
Federal için Demirtaş Otodinamik, Insa Turbo için eğer elinde kaldıysa Bin Bir Bijon Jant Kenan Çarpışantürk'e ulaşabilirsiniz.
Onur arkadaşıma teşekkür ederim. Bir Gsm operatörünün baz istasyonlarına bakıyorum. Tahmin etmişsinizdir zaten.
Ben şu an 275 olan taban genişliğini 235 civarına düşürmeyi düşünmüyorum. 265x75x16 siparişi verdim. Gt radial marka. Asfaltta gürültü çok kötü olur. Çünkü uzun asfalt yolculukları da yapıyorum.
Ama tavsiye için çok teşekkürler.