Mitsubishi L200 Magnum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vedatapat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,152

vedatapat

Yeni Üye
ARKADAŞLAR BİRTÜRLÜ KARAR VERİP BİR ARAÇ ALAMADIM ÇOK ZORMUŞ TERCİH YAPMAK 2001 MODEL MİTSUBİSHİ L200 MAGNUM BULDUM AMA NASIL BİR ARAÇ BİLMİYORUM ARAÇ BU ÖZELLİKLERİ VAR ÜÇ BEŞ AŞAGI BU ARACIN FİYATLARI NE KADAR 180 BİNDE ARAÇ BAKIMLI ARAÇ 2 inç BODY LIFT
1 inç SUSPENSION LIFT
ÇEKİ DEMİRİ OLARAK KULLANILABİLEN ARKA TAMPON (RUHSATA İŞLENMİŞTİR)
T-MAX 9000 VİNÇ ve VİNÇ TAMPONU (RUHSATA İŞLENMİŞTİR)
T-MAX HI-LIFT KRİKO
1 TAKIM BF GOODRICH AT LASTİK VE ALÜMİNYUM JANT
1 TAKIM INSA TURBO SAHARA LASTİK VE ÇELİK JANT
MIDLAND ALAN 100 PLUS CB TELSİZ
2 ADET HELLA COMET 500 SÜRÜŞ LAMBALARI
2 ADET HELLA MICRO DE SİS LAMBALARI
2 ADET HELLA FF100 SÜRÜŞ LAMBALARI
2 ADET HELLA FF100 YARDIMCI LAMBA
ORJİNAL ARKA DİFERANSİYEL KİLİDİ
ŞİMDİDEN TŞK LER ARKADAŞLAR

Etiketler
Ynt: Mitsubishi L200 Magnum

Ortalama fiyatları satış sitelerinden görebilirsiniz, aracın fotoğrafı falan varsa koyarsanız, ne gibi amaçlar için kullanacaksınız belirtirseniz yardımcı olacak çok arkadaş var...

Ynt: Mitsubishi L200 Magnum

Yazılanlara bakılırsa oldukça donanımlı bir araçmış.
2 inch body lift: Türkiye'de henüz body lift yapılmış L200 görmemiştim, belkide tek body liftli L200 1000 TL yazsak bu modifikasyon için,
1 inch suspension lift: Bu modifikasyon sayılmaz, torsiyon sıkılarak yapılır, arazide gerekli ama çok kolay bir işlem. 0 TL
Çeki demiri: Bu araçların orjinalinde arkada çeki noktası yoktur, kullanım kitapçığı makas küpelerinin çeki noktası olarak kullanılmasını tavsiye eder ama çoğu durumda saplanmış aracın makas küpesine ulaşmak zordur ve makas burçlarına zarar verilebilir. Faydalı bir modifikasyon. Bunun için 750 TL yazsak
Tmax vinç ve vinç tamponu: araziye giriliyorsa olmazsa olmaz, en az 2000 TL desek
1 takım fazladan lastik ve jant: insa lastikler yaklaşık 1500-2000TL olsa jantlarla beraber yaklaşık 3000 TL yazsak bunun için.
Telsiz: 500 TL olsa yaklaşık
Extra aydınlatmalar, 8 tane Hella'da bahsetmiş yaklaşık 1000 TL olsa
Orjinal arka diferansiyel kilidi dediği zaten araçta mevcut olan bir şey ekstra değil. 0 TL
Şöyle bir toplarsak yapılan modifkasyon 8000 TL civarı çıkıyor.
Araç bakımlıysa almaya değer bence ama araç bakımlıysa. Bir çok modifikasyonu yapılmış hazır araç almak herzaman daha avantajlıdır, hem daha ucuza hem de uğraşmadan sahip olabilirsiniz bu modifikasyonlara. Tabi kendiniz uğraşmaktan zevk alıyorsanız ve vaktiniz varsa ne mutlu size :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR