ML ya da G ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EFENDİ23 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,055

EFENDİ23

Yeni Üye
Selamun aleykum.Ml serisi veya g serisi almak istiyorum.Yalnız yakıt sarfiyatı,parça temini,parça fiyatları ve her türlü bilgiyi bu araçlar hakkında bilgisi olan tüm üyelerden paylaşmalarını rica ediyorum.Aracı şehir içi ağırlıklı kullanacağım.Teşekkürler.(Alınacak araç 30.000 Türk Lirası civarında olacak.)

Etiketler
Ynt: ML ya da G ?

Bahsettiğim fiyata hangi modell ve motor almamı tavsiye edersiniz?Cevaplarınızı bekliyorum.

selamlar

bir kere bu araçların düzeyi farklı siz 30000 tl ye ml 320 1997-2000 model bulabilirsin fakat g serisi 1980-1989 arası bulabilirsin.yani araçların nerde ne amaçla kullanacağınada bağlı ml yi şehir içinde veya uzun yolda kullanırsın rahatlık ve sürüş açısından fakat g ile çıkarsın araziye.ben size bir kaç ilan göstereyim farkları anlarsınız..

http://www.sahibinden.com/ge230_sahibinden_tertemiz_full_orjinal_klimali_lpg_li_kilitli_di-37WQQaXQQ19126551WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/kazasiz_darbesiz_ml320-59WQQaXQQ19661816WQQpXQQdisplayitem

saygılar..............

ml serisi alırsan 10-11 yaslarında konforlu prestijli hafif arazide iş gören, asfaltta yuksek performanslı prestijli bir araca sahip olursun.

g serisi alırsan super konforu olmayan 20 yasının üzerinde bir araca sahip olursun ama bu arabaya da asık olursun...:smiley:

g serisi bambaşka bir olay hocam dünyanın en cool arabasıdır g serisi..

kardeşim ugraşma ml ile 10 daha koy 40bine bunu al

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-toyota-land-cruiser-vx100-2001-askin-jeep-ten-30024119/detay

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.