mopar buji kablosu nerde bulabilirim...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan langona Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,483

langona

4x4 çaresi olmayan bir hastalıktır...
Yer
BALIKESİR/AKÇAY
merhaba arkadaşlar:smiley:1997 grand cherokee aracıma birkaç set amerikan buji kablosu aldım mopar bulamadığımdan ama hiçbirinden memnun kalmadım, acaba mopar buji kablosu nerde bulabilirim? bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim, herkeze saygılar sunarım.

Etiketler
Ynt: mopar buji kablosu nerde bulabilirim...

Yetkili servslerde veya aksarayda sırrıda bulabilirsiniz ,orj olmazsa kesinlikle randıman alamazsınız.

öncelikle paylaşım için tşk ederim durmuş bey, yetkili servislerde çok faij fiyatlar isendiğini duydum ondan servislere hiç sormadım, ben balıkesir akçayda yaşıyorum bu sırrı dediğiniz kişi parçacımı ustamı kendisine nasıl ulaşabilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim saygılar.

bende istiyorum arada kaynayayım ;D bu aralar sürekli titreme yapiyor benzinde sonra check engine motor ısınınca düzeliyor lpgdede sorun yok. motor ısındıktan sonra tekrar açıp kapatınca kontağı check engine kayboluyor.motor soğukken oluyor buji ve kablolarını komple değiştirmek istiyorum.

Aksarayda oto nurak jeep parçacısı, google den bulabilirsin , ellerinde yoksada getirtirtip kargoylada gönderebilirler,ben geçen sene sordum 250 tl fiatı vardı.

Ankara'da da CVY otomotiv, Ugur'dan temin edebilirsiniz.
Telefonları nette mevcut. Amerikan parçaları konusunda size destek olacaklardır.
Saygılarımla,

Burak

cvy otomotivde mopar buji kablosu yok, craysler servisine sordum 305 tl fiyat çektiler, araştırmaya devam.

arkadaşlar bu mopar buji kablolarını servisler dışında başka nerden temin edebileceğimizi bilen yokmu?

tar otoda mopar yok daha doğrusu 4 günlük araştırmalarım sonucu türkiyede servisler haricinde mopar buji kablosu satan yok, aradığım bütün parçacılar servisler haricinde moparı bulmak çok zor pahalı olduğu için hiçbir parçacı getirmiyormuş servisler haricinde kimsede bulamazsınız diyorlar.

Selamlar,
Otomopar otomotiv olarak jeep-Dodge-Chrysler-Gm-Ford ve Otomatik şanzumanlı tüm araçların amerikan dahil olmak üzere yedek parça tedariği ve satışını yapmaktayız.
İsmim: Ferdi
Amerikan araçların alt takım,kaporta,elektrik aksamları orijinal veya alternatif parçaları elimizde mevcuttur.
İzmir'de yeni şubemizi açtık, İSTANBUL MASLAK MERKEZ OLMAK ÜZERE VE ANKARA, İSTANBUL BOSTANCI VE İZMİR olmak üzere 4 noktada hizmetinizdeyiz.
Bende şahsen daha önce yetkili servislerde ve özel sektörde hem tekniker hemde yedek parça sektöründe çalıştım.
Üniversiteyi Ege üniversitesi Otomotiv teknolojisinden mezun olarak bitirdim.
Genel bilgi almak isteyenler, Teorik bilgi almak isteyen grup üyelerimize yardımcı olurum.
Tanıtım amaçlı olarak aktardığım bilgilerdir.
2.Sanayi sitesi Bankalar sokağında iş bankası yanında yeni şubemiz vardır. Bende burda görev aldım.
0.541 212 9748 Numaradan isteyenler ulaşabilir.
Teşekkürlerimi sunarım, Hayırlı günler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR