KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Motocaravan Yapabilmek icin acil tavsiyelerimize ihtiyacım var...
Arama sonuclanmadi sanirim, kolay gelsin, ihtiyaclarinizi giderecek sekilde bir arac bulursunuz umarim.Niyet guzel, akibet de guzel olur, sadece arada detaylar kaliyor, sabirla asilir hersey.tekrar kolay gelsin.
Ynt: Motocaravan Yapabilmek icin acil tavsiyelerimize ihtiyacım var...
Kağan bey Selçuk bey Yücel bey teşekkür ederim.inanin Araçlara bakmaktan cok sıkıldım ama içime sinen hiç Birşey bulamadım.Hele birisi ile telefonda herseyi konuştuk bitirdik.araci almaya gidecekken beyfendi sanırım vazgeçti telefonlarımı açmamaya başladı bakalım Hayırlısı ...
Kağan bey Selçuk bey Yücel bey teşekkür ederim.inanin Araçlara bakmaktan cok sıkıldım ama içime sinen hiç Birşey bulamadım.Hele birisi ile telefonda herseyi konuştuk bitirdik.araci almaya gidecekken beyfendi sanırım vazgeçti telefonlarımı açmamaya başladı bakalım Hayırlısı ...
Vardır bir hayır deyip geçeceksiniz. Keyif için uğraşırken hiç sıkmayın canınızı...
Öte yandan, bu söylediklerim doğru da olsa, karavan alma zamanımı hatırlıyorum da, almaya karar verip bakındığım dönemde heyecan bende tavan durumundaydı. Bir kaç karavan görüşmemizde, birinde ben diğerlerinde karavan sahipleri ortak noktada buluşamadığımızdan, alımın ucundan dönmüştüm.
Geldiğim noktada iyi ki öyle olmuş diyorum. Ya filanı almış olsaydım, ya falan karavan sahibi razı olsaydı şimdi yok yerleşimi ile yok aracın tamiriyle yok karavanın filanca eksiği ile uğraşıyor olacaktım.
Kutlarım, Sembolunüzde kahkaha olduğuna göre içinize sinmiş olmalı.
Keyifle tamamlamak, sağlıkla, kazasız belasız binmek nasip olsun diyelim bundan sonrası için...