Ynt: Motokaravan Dönüşümü için Teknik Tadilat Projesi Onay ve Ruhsatlandırma İşlemleri
Arkadaşlar,
Cevdet Bey'in silinen herhangi bir üyeliği filan yoktur. İki farklı üye ismi kullanması kendi insiyatifi diye düşünüyorum.
Ve sanırım benim kendisine özelden yazdığım mesajı yanlış anladı ve bu şekilde bir mesaj yazma gereği duydu.
Oysa yazdığım mesajda kendisini forumumuzda görmekten son derece memnun olduğumuzu ifade edip, aynen şu cümleleri yazdım:
"Sizin reklam yerine arkadaşların neyi nereye yaptıracağını bilmedikleri bir konuda onlara yardımcı olmak için yazdığınızı biliyorum. Yönetimdeki arkadaşlar da bu yönde düşünüyor, bu yüzden mesajınız silinmedi. Ama benzer durumlarda bazı arkadaşların mesajları siliniyor.
Daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi, sadece bu mesajla kalmaz, işlerinizden az da olsa vakit ayırabilir, karavan deneyimlerinizi, en azından teknik konularda bilgi ve deneyimlerinizi bizlerle paylaşırsanız çok sevinirim. Özellikle prosedürle ilgili konularda sizin de farkettiğiniz gibi herkes bir yerlerden birşeyler duyup, yalanyanlış burada aktarıyor art niyet taşımadan. Ama sizlerin müdahalesiyle daha doğru bilgiye ulaşılacaktır."
Bunda yanlış anlamayı gerektirecek ne var anlamadım. Artık ifade şeklimde bir sorun mu var diye düşünmeye başladım.
Sanırım bundan sonra en iyisi kimseye karışmamak, ne hoşgeldin ne de başka birey demek, herşeyi olduğu gibi bırakmak...