Motokaravan İçin Marka Tercihleri;Marka ve Modeller Arası Kıyaslamalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 170,857

Camper ya da motokaravan için hangi aracı tercih ederdiniz?

• PSA Grubu (Ducato, Boxer, Jumper)

Kullanılan: 135 37.5%
  • VW grubu (Volt, Transporter T5, T4, T3, T2)

Kullanılan: 78 21.7%
  • Iveco Daily

Kullanılan: 72 20.0%
  • Ford Transit

Kullanılan: 21 5.8%
  • Renault (Master, Messenger)

Kullanılan: 18 5.0%
  • Diğer

Kullanılan: 36 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    360
Ynt: Motokaravan İçin Marka Tercihleri;marka Ve Modeller Arası Kıyaslamalar

fsirin' Alıntı:
Ford Transit de önden çekişli modeller yapmış. Önden çekişlide yakıt tüketimi daha düşük.

http://www.ford.com.tr/SBE/e-brosur-indirin/ticari-araclar/p=1204974982686
Yüzdelere bakıyorum,iveco %21.4 le ikinci sırada ve tek başına.diğer araçlara bakıyorum üçerli.Tek tek olsa diyorum,değerlendirme daha objektif olmaz mı? Yeni başlayanlar için bu yanlışlığın düzeltilmesi gerekir diye düşünüyorum.Sevgiler.

Ev yerine sürekli karavanda yaşayacak birisi için Mercedes O 302 nasıl sizce?

http://www.sahibinden.com/listing/vasita-ticari-araclar-otobus-o-302-sinifi-temiz-bakimli-servis-otobusu%2Ckacirmayin-153799800/detail

Memleket yolları malum, dayanıklılık açısından Ford Transit derim

Ynt: Motokaravan İçin Marka Tercihleri;Marka ve Modeller Arası Kıyaslamalar

SM-P900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence;
En lüks: Sprinter,Crafter,Master
En ekonomik: J9,Ducato,Jumper
En performanslı: TRansit,J9
En geniş(ferah): Daily

Sent from my iPad using Tapatalk

Motokaravan tutkunları,Aranıza yeni katıldım.Geçmişte kısa bir dönem çekme karavan deneyimim oldu.Şimdi motokaravan almak için yoğun araştırma içindeyim.Hep küçük olsun ,hareket kabiliyeti fazla olsun diyorum.Sizler ne dersiniz.Teşekkürler

Sprinter eklenmemiş şıklara,ben kısa şase sprinter yada transit düşünüyorum,PSA grubu çok fazla problem çıkartıyor gibi geliyor bana...

Merhabalar ; hoşbulduk.. Öncelikle İZMİR de ikamet ediyorum, Öğretmenim, karavan hayatına başlangıç yapmayı düşünüyorum nasıl yapılır, ne gibi bir araç alınmalı, hemen iyi bir araç mı alınmalı yoksa işi öğreneceğimiz küçük ama işlevsel bir araç yeterli mi? ( 50000-100000 arası).. GEZİ bölgeleri nereleri (ege, akdeniz, marmara) kış döneminde nerelere gidilmeli, yolculuk süreleri nasıl olmalı vs vs.. Anlıyacağınız ben bu işin başındayım ve gerçekten bu işe başlayacğım ama nereden başlıyacam bilemiyorum. Tavsiyeleriniz yönlendirmelriniz için teşekkürler

herkese merhaba

motokaravan için panelvan aracların ruhsat alamayacagını mutlaka minibusten motokaravana cevirmek gerektiğini duymustum

nedir dogrusu bilenlerden rica ederiz

Ben beşir mardinliyim yufka im imalatçısıyım bende bu aralar bir panelvan bakıyorum bu siteye iki gün önce üye oldum bu konuda bende tecrübelerdwn faydalanmak istiyorum bende geniş ve sağlam araç arıyorum mercedes sprentır için görüş alabilirmiyim