KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kendi adıma zorunlu 17 m3 e yöneleceğim.
Sadece onlarda kargo kısmı yüksekliği 2m üstü. :-\
Zaten fiat ın sitesinden gördüğüm kadarıyla 15-17 m3 ayrımı sadece tavan yüksekliğinde...
Dolayısıyla ya 12 m3 yada 17 m3 benim için zorunlu seçenekler...
Bu örnek her türlü araca uygulanabilir ve bunu yapabilecek kişiyi de isteyenlerle tanıştırabilirim .Fiyatı da çok cazip olacaktır. Kararınızı verin. Koltukları sökün 4 parça mobilyayı yerleştirip yola devam edin. Başka ne diyeyim?
Ölçüler önemli değil. Aracınızla geliyorsunuz. Nasıl bir şey istediğinizi resimlerden gösteriyorsunuz. Ölçüler alınıp fiyat çıkarılıyor.
Yapacak kişi benim eski bir tanıdığım. İstanbulda emekli bir mobilyacı . Kendisine resimleri göstererek kendim için yapmaya ikna ettim.
İsterseniz sizi tanıştırabilirim.
Ahmet abi sizin arkadaşınız olmasına rağmen ikna ettim diyorsunuz demekki zor kabul etti uğraşmayı bizim şansımız zayıf olsa gerek .bizde ikna edebilirmiyiz.Yaptığınız araştırmalar ve paylaşım için teşekkürler.
Ölçüler önemli değil. Aracınızla geliyorsunuz. Nasıl bir şey istediğinizi resimlerden gösteriyorsunuz. Ölçüler alınıp fiyat çıkarılıyor.
Yapacak kişi benim eski bir tanıdığım. İstanbulda emekli bir mobilyacı . Kendisine resimleri göstererek kendim için yapmaya ikna ettim.
İsterseniz sizi tanıştırabilirim.
Ebay'da gördüm İnsel bey için kopyaladım...
http://cgi.ebay.de/MB-100-D-L-KARMANN-ALKOVEN-WOHNMOBIL-BJ-8-1994_W0QQitemZ290300344948QQcmdZViewItemQQptZDE_Auto_Motorrad_Fahrzeuge_Wohnmobile_wagen?hash=item290300344948&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1307