Motokaravan Trafik Sigortası - Yeni Fiyat

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TA2RX Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,763

TA2RX

Müzmin öğrenci
Mesajlar
2,556
Tepkime Puanı
616
Yaş
63
Yer
Yalova
Web
www.tcswat.org
Telsiz Çağrı Kodu
TA2RX
Poliçemi yeniletmek için Sigorta Bilgi Merkezi'nin sitesinden karşılaştırmalı fiyatlara baktım. Çoğunluk 2700 TL civarındaydı. HDI sigorta 2120 TL teklif etti. Fiyat vermeyen ve genelde iyi fiyat verdiğini bildiğim bir kaç firmadan teklif gelmediği için teker teker sitelerine gidip acentelerine baktım. Bir kaçının acenteliğini yapan Kamil Bayram'ı görünce onları telefonla aradım. (Eskiler bilir zamanında motokaravan için en uygun fiyatları bulan Giresun'da bir acentedir.) Bana 1086 TL fiyatla geri döndüler (Quick Sigorta diye ilk defa duyduğum bir yer) [Bu arada, ben 7. basamaktayım. Sizinkiler daha yüksek çıkabilir.] ve tabii hemen aldım.

Kısacası Kamil Bayram yine bir mucize yarattı. Sigortanızı yeniletecekseniz haberiniz olsun. Telefonları internette var.
 

Etiketler
Karavan sigortasında güzel haberler gelmeye başladı. Binek araç fiyatı neredeyse çok iyi. Aslında olması gerekende bu, karavanlar yıl ortalamasına bakılırsa trafikte en az olan araçlardır ve en düşük risk gurubundadır.
 


Ben de kamyonet sigortası yaptırdım 900 tl dediler ama standart teminatlar çok düşük.Maddi hasar teminatı 46 bin tl ne kadar işe yarar? Trafik de milyonluk arabalar dolaşıyor.280 tl fark ödeyerek teminatları sınırsız yaptırdım.63 tl fark ile de çekici hizmeti eklediler.Devlet trafik sigortalarının primleri yükselmesin diye gerçek değerlerde teminat güncellemesi yapmıyor.Trafik sigortam var nasılsa diye sakın rehavete kapılmayın.
 




sbm.org 3700-2900 arası fiyatlar,

bugün itibariyle ankara sigorta 1372tl fiyat verdi
 

O acı teçrübenin ben buğün tadına baktım özel ibaresi yazınca işin rengi değişiyor.
her sigorta firması da yapmıyor.

Allianz: 6282,45 yapmiyor
Axa: 6280,85 yapmiyor
Neova: 6282,64 yapmiyor
Türkiye: 6910,15 9 taksit bir tek burası vap tı taksit ile.
 


Giresun Kamil Bayram sigortayı MUTLAKA arayın. Telefonu internette var.