KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Motokaravan Yapımı Uzmanlık İster; Ben Yandım... Siz Yanmayın!
İşte ben de yapma kasa karavanlara bu yüzden çekinceli yaklaşıyorum. Yapma kasalar sanki yeterince sağlam değilmiş gibi geliyor bana. Kazayla köşesini bir yere dokundursak veya biri bize çarpsa kolay hasar alacak ama tamiri zor. Su ve nem alır mı diye düşünürüm.
Karavan uzun süre kullanılacak bir araç. Scooter gibi 2 sene bin yenisini al diyemezsiniz. Bu yüzden camper araçlar bana daha cazip geliyor. Çünkü aracın dışına dokunmayınca sanki daha sağlam ve "tek parça" bir aracımız olur. Ufak tefek hasarları her kaportacı yapabilir.
Ynt: Motokaravan Yapımı Uzmanlık İster; Ben Yandım... Siz Yanmayın!
karavan1' Alıntı:
Değerli Kamil Bey az yazdın , öz yazdın ve karavanındaki sorunları anlattın da lkayboldun.Ne oldu ALLAHAŞIKA senin karavanın akibeti.Yollarda su deposu düşmüştü,Kaplamalar yola dökülüyordu hani ya.. İnşallah bu imalat seni karavancılıktan soğutmadı.Sanırım elinde perçin,matkap ... tamirat ve tadilatı öğretti sana bu imalat.... kolay gelsin....Durum nedir iki kelime yaz da öğrenelim.SELAMLAR....
Lütfen bu konuda beni cepden aramayınız. 10 sene öncesi konuyu ne silebiliyorum ne de üyeliğimi iptal edebiliyorum. bu konuda yardım bekliyorum. ben karavanı bırakalı 6 sene oldu. burdan nasıl cıkacağım. yardım lütfen