Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli
bülent usta' Alıntı:
Herkese selam son bilgileride ben vereyim
Ahmet beyin karavanındaki eksikleri ve hataları gidermek için bugünde çalıştık kapanmakta zorlanan dış yan kapaklar artık sürtmeden kapanıyor güneş paneli yeniden faliyete geçti nihayet 12 DC VE 220 elektrik tesisatı komple yeniden çekildi bitürlü bulunmayan
2li ankastre ocak yerine takıldı gaz tesisatı hazırlandı karavan kapısı bir türlü arkaya yaslanmıyordu oda halloldu sırasıyla devam edecez .
Ahmet abiden herkese selam
Merhaba, Bülent usta; Kurban ve Cumhuriyet bayramı kutlu olsun.
Beni arefe gününe yetiştirmek için itinalı bir şekilde çalıştın, Allah razı olsun. İçinden çıkılamayacak elektrik tesisatını yeniden döşedin.
S. Holding A.ş. nin başı ucu belli olmayan elektrik tesisatını özverili çalışmandan dolayı, sıfırdan döşeyerek kullanılabilir hale soktun.Çok şükür hiçte yanlış bağlantı yapmadın, hepsi mükemmel.
Adı geçen holding a.ş. nin ne kadar madara bir iş yaptığını söylememe gerek yok, sende gördün,daha önce görüştüğümüzde E.G.yin imalatı olan Tavuk kümesine benzeyen motokaravanımıda yakından görmüştün. Ankara'da ziyaret eden dostlarımızda gördü...
Burada; Bülent ustaya danışın diyorum herkese...Alışveriş olur veya olmaz.Nasip kısmet. Ama gördüğüm kadarı ile gerçek olan Bülent usta yaptığı işte kendini geliştirmek düşüncesi ile çalışıyor.Hele arasıra yardıma gelen babası varya dünya tatlısı bir adam.Ağzındaki lokmayı al.
Ha Bülent ustanın hataları yok değil.
Telefonla arayanlar kısa ve öz değilde çok uzun muhabbetli meşgul ettiğinden dolayı birazda olsa çalışmasına engel.Bülent usta müşteri Vesilei nimet adına şu anda karavanın altındayım, elimde matkap var diyemiyor.
Bülent usta telefonla arandığında gereken ilgiyi gösteriyor, burada arayanın görüşmeyi kısa olarak sonlandırması gerekiyor, muhabbeti uzatmadan...Akşam çabuk oluyor, bitirilecek iş var... Bu durumlara 9 gün boyunca şahit oldum, Bülent usta ne yapsın? Arayanların kendini Bülent ustanın zamanla yarıştığını düşünmesi gerekiyor, muhabbet iş saatleri dışında da olabilir...
Bülent usta; beni bayrama yetiştirmek düşüncesiyle aceleden tuvaletin 12 volt bağlantısını unutmuşuz. Bu konuyu ben nasıl çözebilirim? bilgi yardımını bekliyorum. Burada bu sorunu çözebilirmiyim?
Uygun bir zamanında bilgi verirsin.
Selamlar, saygılar.