daglayan Kamp I Mesajlar 180 Tepkime Puanı 0 Yer maltepe 14 Haz 2011 #161 Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları resim5
daglayan Kamp I Mesajlar 180 Tepkime Puanı 0 Yer maltepe 14 Haz 2011 #162 Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları ve gri şeritler tamam mükemmel sonuç dedikleri bu olsa gerek.turan usta sen gerçekten işini hakkıyla yapan birisin tebrikler.
Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları ve gri şeritler tamam mükemmel sonuç dedikleri bu olsa gerek.turan usta sen gerçekten işini hakkıyla yapan birisin tebrikler.
daglayan Kamp I Mesajlar 180 Tepkime Puanı 0 Yer maltepe 14 Haz 2011 #163 Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları resim 2
L LeoneKG Ana Kamp Mesajlar 46 Tepkime Puanı 0 Yer İzmit/Kocaeli 14 Haz 2011 #164 Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları Üstad valla harika, ellerinize sağlık =) Allah isteyen herkese nasip etsin inş. =)
Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları Üstad valla harika, ellerinize sağlık =) Allah isteyen herkese nasip etsin inş. =)
daglayan Kamp I Mesajlar 180 Tepkime Puanı 0 Yer maltepe 14 Haz 2011 #165 Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları bu arada şeritlerden sonra omnistor 5000 model tentemizide monte ettik.yeşil şeritleri yapmak için bir gün beklememiz gerekiyordu ertesi günde yeşil şeriyleri yapıldı.
Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları bu arada şeritlerden sonra omnistor 5000 model tentemizide monte ettik.yeşil şeritleri yapmak için bir gün beklememiz gerekiyordu ertesi günde yeşil şeriyleri yapıldı.
daglayan Kamp I Mesajlar 180 Tepkime Puanı 0 Yer maltepe 14 Haz 2011 #166 Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları motor bölümüne önce pütür ardından siyah boya uygulandı.
daglayan Kamp I Mesajlar 180 Tepkime Puanı 0 Yer maltepe 14 Haz 2011 #167 Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları ve ertesi gün yeşil seritler.
daglayan Kamp I Mesajlar 180 Tepkime Puanı 0 Yer maltepe 14 Haz 2011 #168 Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları resim 2
daglayan Kamp I Mesajlar 180 Tepkime Puanı 0 Yer maltepe 14 Haz 2011 #169 Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları ve yeşil şeritlerdede mükemmel sonuç.
daglayan Kamp I Mesajlar 180 Tepkime Puanı 0 Yer maltepe 14 Haz 2011 #170 Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları resim 4
daglayan Kamp I Mesajlar 180 Tepkime Puanı 0 Yer maltepe 14 Haz 2011 #171 Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları resim 8
daglayan Kamp I Mesajlar 180 Tepkime Puanı 0 Yer maltepe 14 Haz 2011 #172 Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları bu arada elektirik işinden önce kupa kısmının iç izolasyonu yapıldı.isi ve ses için.
Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları bu arada elektirik işinden önce kupa kısmının iç izolasyonu yapıldı.isi ve ses için.
TA2RX Müzmin öğrenci Mesajlar 2,556 Tepkime Puanı 621 Yaş 65 Yer Yalova Web www.tcswat.org Telsiz Çağrı Kodu TA2RX 14 Haz 2011 #173 Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları Gayet şık olmuş, ellerinize sağlık. Ama hala maske, eldiven, vb. iş sağlığı ve güvenliği önlemleri almadan çalışıyorsunuz
Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları Gayet şık olmuş, ellerinize sağlık. Ama hala maske, eldiven, vb. iş sağlığı ve güvenliği önlemleri almadan çalışıyorsunuz
daglayan Kamp I Mesajlar 180 Tepkime Puanı 0 Yer maltepe 14 Haz 2011 #174 Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları bekir bey inanın turan ustaya çok söyledim ama nafile ben alışkanım bana birşey olmaz diye yurdum insanı cevaplarını alınca..............
Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları bekir bey inanın turan ustaya çok söyledim ama nafile ben alışkanım bana birşey olmaz diye yurdum insanı cevaplarını alınca..............
daglayan Kamp I Mesajlar 180 Tepkime Puanı 0 Yer maltepe 14 Haz 2011 #175 Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları bizde arka taraftaki konturaları tamamiyle bitirdik.
daglayan Kamp I Mesajlar 180 Tepkime Puanı 0 Yer maltepe 14 Haz 2011 #176 Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları konturaları döşedikten sonra birleşme noktalarına.köpük sıktık.
Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları konturaları döşedikten sonra birleşme noktalarına.köpük sıktık.