hafta içi zamanımız yeterli olusa çalışıp klimanın boşluğunu uğur kapatabilirse karavanı boyaması için boyacoya teslim edip hafta sonuna kadar teslim almayı planlıyoruz.boyacıda 3 gün içinde bitireceğini söylüyor.eger böyle olursa bizde önümüzdeki hafta sonu tenteyi klimayı pencereleri ve iç konturaların kalanını döşeyip aracı elektirik tesisatcısına bırakacağız.bu haftalık bu kadar............bu
Gördüğüm kadarıyla hiç bir şeyi pas geçmemişsiniz ve yine gördüğüm kadarıyla en hızlı tadilatı siz yapıyorsunuz buna tadilat değil,neredeyse imalat desek yeridir.
hafta içi zamanımız yeterli olusa çalışıp klimanın boşluğunu uğur kapatabilirse karavanı boyaması için boyacoya teslim edip hafta sonuna kadar teslim almayı planlıyoruz.boyacıda 3 gün içinde bitireceğini söylüyor.eger böyle olursa bizde önümüzdeki hafta sonu tenteyi klimayı pencereleri ve iç konturaların kalanını döşeyip aracı elektirik tesisatcısına bırakacağız.bu haftalık bu kadar............bu
tabi bu depoyu koymamız gereken resimdede görüldüğü gibi aracın dışında söför mahalının hemen arkasında. önceki depo 70 lt ve ölcüleri küçüktü bu deponun oraya girebilmesi için biraz modifiye gerekiyordu.bu depo 100 lt ve ölcüleri büyük.
depoyu alıp pendik dolayobadaki fabrikasına gittim.firma sahibi suat beyden rica ettim sağolsun beni kırmadı.üzerindeki depo kapagını iptal edip kapattı.bu depo fabrika çıkısı bir çıkışlıdır.tahliye ve dolum girişi yaptı.birde aracın makasında çarpan köşesini içe dönük çevirdi sağolsunlar.çok minnettarım.bu arada arkadaşlar bu konularda tüm karavancı arkadaşlara yardımcı olabileceklerini sözlediler.gidip bir sürü para verip ithal markalar almak yerine bunu kullnmak daha mantıklı.fiyatı 45 tl.
netteki marin sitelerinden 70 80 dolar yada euro fiyatlarda seyreden şamandırayıda perşembe pazarından 45 tl ye aldım sika ve vidayla depoya monte ederek depoyu hazır hale getirdim.