KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
süper gezi olmuş valla...
bende bursa'dayım, fotoların arasında girdiğiniz parkuru tam olarak göremedim...
eğer çok kırıcı değilse bende katılmak isterim, benim motor çok kırıcı parkura dayanmaz sonuçta cross değil enduro...
bayaa aradım XL200 ama temizini bulamadım bir türlü...
süper gezi olmuş valla...
bende bursa'dayım, fotoların arasında girdiğiniz parkuru tam olarak göremedim...
eğer çok kırıcı değilse bende katılmak isterim, benim motor çok kırıcı parkura dayanmaz sonuçta cross değil enduro...
bayaa aradım XL200 ama temizini bulamadım bir türlü...
Ben 2004 XL200 kullanıyorum. Sizin geçtiğiniz parkurlarden çok daha sert ve kırıcı yerlere girip çıktım, XL200 bir kere bile off demedi. Kullandığınız makinanın huyunu ve yapabileceklerini biliyorsanız sizi kesinlikle yaro yolda bırakmaz.
adaeada' Alıntı:
Merhaba yol haricinde dağdan dağa atlayıp başka parkurlara geçiyoruz kros harici motor olmaz açıkçası umarım iyi bir kros bulursunuz selamlar
Ben 2004 XL200 kullanıyorum. Sizin geçtiğiniz parkurlarden çok daha sert ve kırıcı yerlere girip çıktım, XL200 bir kere bile off demedi. Kullandığınız makinanın huyunu ve yapabileceklerini biliyorsanız sizi kesinlikle yaro yolda bırakmaz.
Kardeş.. Piyasada Temiz XL200'ler var biraz daha ara derim
Aslında herkes bütçesine, boyuna, posuna ve kullanım amacına göre makina bakıyor.fakat her amacın makinası ayrı. İnsan istiyor ki birçok işi aynı makinada yapayım. O da biraz zor oluyor işte..