motor yağı sızdırma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan caglarci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,016

caglarci

Ana Kamp
herkese günaydın
1996 zj de 3 gün önce yag basıncı sevıyesi dibe vurdu daha sonradan aracın altından yag damladıgını gordum ve bu sabah yagı kontrol ettim ya gdıbe vurmus.Karterin onunden geçen 2 tane boruda sızdırma olucagını dusunıyorum belkıde ustunden dokulmustur konuyla ılgılı bilgi ve birikimi olan ustadlardan fikirlerini paylasmanızı bekliyorum

şimdiden teşekkur ederim ilginizi

Etiketler
Ynt: motor yağı sızdırma

Abi bu konuda bilgiye ihtiyacınız yok motor yağı hayati önemli bi durum biliyosunuz vakit kaybetmeden servise gidin derim..

caglarci' Alıntı:
herkese günaydın
1996 zj de 3 gün önce yag basıncı sevıyesi dibe vurdu daha sonradan aracın altından yag damladıgını gordum ve bu sabah yagı kontrol ettim ya gdıbe vurmus.Karterin onunden geçen 2 tane boruda sızdırma olucagını dusunıyorum belkıde ustunden dokulmustur konuyla ılgılı bilgi ve birikimi olan ustadlardan fikirlerini paylasmanızı bekliyorum

şimdiden teşekkur ederim ilginizi
merhaba yağ kaçakları rüzgarında etkisiyle iyice yayılır motoru yıkadıktan sonra aracı çalıştırıp olduğu yerde kontrol ederseniz daha sağlıklı olur lpg ile ilgili mesajınızı ancak bu gün görebildim kusura bakmayın 0545 355 17 17 0212 276 06 03 istan buldasınız sanırım ben maslaktayım atatürk oto sanayisitesi 2 kısım 22 sokak 752 akış lpg

Çok büyük olasılıkla müşürde sorun var.. aynını 2 ay önce yaşadım bende.. müşür bozuksa baştan farkedilmesede bir gün aracın altında bir yağ gölü ile uyanabiliyorsunuz.. acil müdahale şart, yağ işi şakaya gelmez.. Anadolu yakasında iseniz Performance Jeep Servisi şiddetle öneririm.. 0216 6750000 İbrahim Bey e adımı da (Cengiz) verebilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.