KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
hayır çözemedim çünkü henüz tam olarak su sorundandır diyen bir usta çıkmadı..biri diyor subap ayarı,dıgerı der oksıjen sensoru,baskası dıyor rolantı valfı vs...her kafadan ayrı bır ses cıkıyor..lpg taktırdıktan sonrakı rolantıdekı tıtreme sorunun çözumu ıçın hala net bır cevap yok..yanı her ustanın dedıgını degıştırmeye veya yaptırmaya kalksam ne param yeter ne de zamanım...
Ynt: motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler
LPG taktırdığımda yetkili servis olan ancak şuanda olmayan yerdeki mühendise yurtdışı forumlarında okumuş olduğum sübap ayarını sormuştum. O zamanlar 40-50 bin km yapan araç yoktu onların takıtığı, fakat bana söylediği, zaman içerisinde muhakkak sübap ayarına ihtiyaç duyulacağı ve kendileri LPG taktıkları için bu ayarda da indirim yapacaklarını belirtmişti.
Ynt: motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler
ıslık sesi için benzin pompasını kontrol ettirin ,duyduğunuz ıslık sesi oradan gelebilir.Benim aracım aynı marka değil ama ıslık sesi vardı benzin pompası yapıyormuş değşti ve ses kesildi.Aynı olmıyabiliir ama paylaşayım dedim başıma geleni.Kolay gelsin.
four-stroke cycle flat-4s have a problem common to all four-cylinder engines: the power strokes do not overlap. With a piston starting its power strokes every 180 degrees of crankshaft rotation, and the crank throws 180 degrees apart, all the pistons must come to complete stop and reverse before the next one can start its power stroke. This results in a gap between power strokes and a pulsating delivery of power to the flywheel.
Yani kısaca özellikle 4 silindirli boxer motorlarda titreşim olur diyor. Motorunuzda problem yok rahat olabilirsiniz. Subarunun titreşimsiz motor iddiası 6 silindirli boxerlar için gerçerli sanırım