Motorkaravanda Klima Değişikliği Ve Tüv Muayenesi?https://seyler.ekstat.com/max/800/q/qhaht9ciy6wm0o

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan maglata Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,605

maglata

Yeni Üye
Merhaba,

" Soracağına oku kardeşim " denilmemesi için,hem konu olarak aradım,hem de mesajları taradım,problemime,kuşkuma derman bulamadım.

Motorkaravanın arkasına,küçük bir split klima taktırmayı düşünüyorum.Ancak,TÜV kontrolünde,sonradan takılacak bu aparatın problem yaratıp yaratmayacağı konusunda endişeliyim.

Bisiklet taşıyıcıyı kontrolden önce sök,sonra taktır,çok uğraştım.Lütfen,split kliması ruhsatında yazılı olmayan,sonradan takılan split klimanın TÜV muayenesinde problem yaratıp yaratmadığını konusunda deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Teşekkürler.

Etiketler
motorkaravan
Araç içinde uygun bir yere piyasadaki adı mobil klima olan sistemi kullanabilirsiniz.
9000 BTU olması gerekiyor.

Sıcak hava çıkışını baca gibi olan yeri (kondenser) aracın dışına,su damlayan yeri hortumla uygun bir yerden yine aracın dışına verin.Elektrik bağlantılarını kaçak akım ve sigortalarınızın olması gerekiyor.
İç ve dış ünite bir yerde;istediğiniz zamanda montajlanan yerinden alabilirsiniz.

İlginize teşekkür ederim,ben,Arçelik-Beko split invertör klima almak istiyorum,bunun TÜV muayene sırasında problem çıkarıp çıkarmadığını öğrenmek istemiştim.