KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
kusura bakmayasın emre hocam yanlış yazmışım dediğim gibi cuma günü gittim vergi dairesine 1. taksit 702 tl kusür oldu maximum kartta kampanya varmış pazartesi günüde iş bankası maximum karttan 6 taksit çektireceğim
sağolasın emre hocam hafta sonu inan bende sevinçliydim çünkü aracıma 2. elden bir sezon 5 bin km kullanılmış pırelli ıce&snov 255/65/16 kışlık lastiği 590 tl ye aldım çok iyi geldi aracıma birde arkadan sürekli ses geliyordu çukura kasise girdikçe meğerse arkadaki stepneden geliyormuş stepnenin kapağını söktüm kapağın iç kısmına sünger döşedim 4 5 parçada stepnenin arkasındaki kapak ile lastik arasına kalın köpük koydum ve kapağı kapattım şimdi stepneden ses gelmiyor
daha önce de belirttiğim üzere İstanbul'da ikamet etmeme rağmen aracım 39xxx plakalı olarak Kırklareli vergi dairesine kayıtlı. bende bunun üzerine geçen hafta vergi indirimiyle ilgili olarak gerekli evrakları ve dilekçeyi kargo ile Kırklareli vergi dairesine göndermiştim. bu süreçte en başta 1 kez telefonla arayıp adres sormak haricinde bir iletişimim olmadı vergi dairesi ile. evraklar 10.Ocak Perşembe günü daireye teslim edildi gözüküyordu. 1 haftadır internetten sürekli kontrol etmeme rağmen aracıma çıkan borçda bir değişiklik yoktu. Nihayet bugün yani evrakların daireye ulaşmasının 9. günü sonunda aracımın borcunun düştüğünü gördüm. yani posta ile gönderilen evraklarım işleme alınmış ve 9 gün içerisinde de kayıtlara geçirilmiş.
aracının plakası başka şehire kayıtlı olan arkadaşlar ile paylaşmak istedim.
selamlar
ocak bitmeden vergimizi bugun ödedik.
6 aylık indirimli 2001 3,2 fronterama 702,5 liracık aldılar.
daha asagı yapmadılar vergi dairesinde sistem bu dediler sistemde 2. dilimde 702,5 gözüküyor.
bilgilerinize.