C cemox Ana Kamp Mesajlar 23 Tepkime Puanı 0 16 Eki 2010 #1 selamlar motorola visar vhf vihazımız var bunu programlayamadık elimizde motorola rib var universal ama yapamadık neyi eksik yapıyoruz tecrubelı arkadaşlar ve buyuklerımızden yardım taleb ediyoruz saygılarımızla
selamlar motorola visar vhf vihazımız var bunu programlayamadık elimizde motorola rib var universal ama yapamadık neyi eksik yapıyoruz tecrubelı arkadaşlar ve buyuklerımızden yardım taleb ediyoruz saygılarımızla
umutkaptan Dönen tekerler zaferi müjdeler. Mesajlar 1,840 Tepkime Puanı 22 Yer Kocaeli Web www.gonulluitfaiyeci.org Telsiz Çağrı Kodu TA2AUP 16 Eki 2010 #2 Ynt: Motorola Visar Programlama Eğer lisanslı amatörseniz bayinde programlatabilirsiniz.
C cemox Ana Kamp Mesajlar 23 Tepkime Puanı 0 16 Eki 2010 #3 Ynt: Motorola Visar Programlama lisanslı amatörüm evet
kaan güzel Kamp I Mesajlar 188 Tepkime Puanı 1 Yer sivas 31 Eki 2010 #4 Ynt: Motorola Visar Programlama ÖZELDEN GÖRÜŞEBİLİRMİYİZ ÇAĞRI KODUNUZU ALABİLİRMİYİM?
C cemox Ana Kamp Mesajlar 23 Tepkime Puanı 0 2 Kas 2010 #5 Ynt: Motorola Visar Programlama tabi görüşebiliriz istanbuldaysanız 439 200 rölesınden verın cağrı kodunuzu anons edeyım ordan telefonunuzu ısterım arar gorusuruz
Ynt: Motorola Visar Programlama tabi görüşebiliriz istanbuldaysanız 439 200 rölesınden verın cağrı kodunuzu anons edeyım ordan telefonunuzu ısterım arar gorusuruz
kaan güzel Kamp I Mesajlar 188 Tepkime Puanı 1 Yer sivas 3 Kas 2010 #6 Ynt: Motorola Visar Programlama cemox' Alıntı: tabi görüşebiliriz istanbuldaysanız 439 200 rölesınden verın cağrı kodunuzu anons edeyım ordan telefonunuzu ısterım arar gorusuruz Genişletmek için tıkla ... lakin aynı şehirde olmak lazım ayrıca frekanstan tel no verme pek etik değil
Ynt: Motorola Visar Programlama cemox' Alıntı: tabi görüşebiliriz istanbuldaysanız 439 200 rölesınden verın cağrı kodunuzu anons edeyım ordan telefonunuzu ısterım arar gorusuruz Genişletmek için tıkla ... lakin aynı şehirde olmak lazım ayrıca frekanstan tel no verme pek etik değil
C cemox Ana Kamp Mesajlar 23 Tepkime Puanı 0 3 Kas 2010 #7 Ynt: Motorola Visar Programlama nasıl görüşelim özelden derken 73 ler
C cemox Ana Kamp Mesajlar 23 Tepkime Puanı 0 3 Kas 2010 #8 Ynt: Motorola Visar Programlama bizim istanbulda öyle bir sorun yok rahatlıkla telefon adres sorun olmuyor... ama bilmiyorum sizin oraları saygılar
Ynt: Motorola Visar Programlama bizim istanbulda öyle bir sorun yok rahatlıkla telefon adres sorun olmuyor... ama bilmiyorum sizin oraları saygılar
kaan güzel Kamp I Mesajlar 188 Tepkime Puanı 1 Yer sivas 3 Kas 2010 #9 Ynt: Motorola Visar Programlama bizim buralarda genellikle yakın kanal kullanarak telefon vs bilgi paylaşımı yapıyoruz.umuma açık kanal pek olmuyor. 73's (ayrıca özel derken özel mesaj olarak dedim)
Ynt: Motorola Visar Programlama bizim buralarda genellikle yakın kanal kullanarak telefon vs bilgi paylaşımı yapıyoruz.umuma açık kanal pek olmuyor. 73's (ayrıca özel derken özel mesaj olarak dedim)
C cemox Ana Kamp Mesajlar 23 Tepkime Puanı 0 3 Kas 2010 #10 Ynt: Motorola Visar Programlama mail msn adresim ankaraedu_28@hotmail.com yada siz verin ben ekleyeyim saygılar
Ynt: Motorola Visar Programlama mail msn adresim ankaraedu_28@hotmail.com yada siz verin ben ekleyeyim saygılar