Arkadaşlar biraz daha duyarlı olmakta fayda var. Takdir edersinizki konu amacının dışına taşıyor. Ben şimdiden uyarmakta fayda görüyorum ilerleyen zamanlarda bu konu siyasi tartışmalara gidecektir ve daha kötüsü burda arkadaşlarımız birbirlerine kırıcı sözler edecek boyuta elecektir. Daha önce yazdığım gibi anadolunun köylerinde yüzlerce imam motorsiklet veya mobilet kullanıyor bunlar köylüye olumsuz yansımazken neden sadece haberdeki imamın motor kullanması köylüye olumsuz yansıyor? Hiçkimse kusura bakmasın ama ben konuyla ilgili olan imamın motor kullanması dışında başka olumsuzluklarının olmuş ihtimalini göz önünde bulundurarak köylüden tepki gördüğü kanısındayım. Bu konuyu dinsel tartışmaya veya siyasi tartışmaya taşımamak lazım. Lütfen duyarlı olalım.
Arkadaşlar biraz daha duyarlı olmakta fayda var. Takdir edersinizki konu amacının dışına taşıyor. Ben şimdiden uyarmakta fayda görüyorum ilerleyen zamanlarda bu konu siyasi tartışmalara gidecektir ve daha kötüsü burda arkadaşlarımız birbirlerine kırıcı sözler edecek boyuta elecektir. Daha önce yazdığım gibi anadolunun köylerinde yüzlerce imam motorsiklet veya mobilet kullanıyor bunlar köylüye olumsuz yansımazken neden sadece haberdeki imamın motor kullanması köylüye olumsuz yansıyor? Hiçkimse kusura bakmasın ama ben konuyla ilgili olan imamın motor kullanması dışında başka olumsuzluklarının olmuş ihtimalini göz önünde bulundurarak köylüden tepki gördüğü kanısındayım. Bu konuyu dinsel tartışmaya veya siyasi tartışmaya taşımamak lazım. Lütfen duyarlı olalım.
Selam,
O halde rica edelim moderatör arkadaş konuyu kilitlesin.
Belirtildiği gibi,daha fazla uzamasının bir anlamı yok,herkesin rengi belli zaten.
Polemik yaşanacak gibi,tabiki konu kilitlenmezse.
Bizim sanayinin badem bıyıklı, kumaş pantolonlu, tonton ( ) imamı da 125'lik Mondial kullanıyo... Sanayinin motorcu gençleriyle de takıldığını görmüşlüğüm var... Biz de onu mu kovalım yani şimdi????
Demek ki imam'ın motor sevgisi, imanından daha ağır basıyormuş ???
Arkadaşlar bence haberi geldiği gibi yorumlamamak lazım.. Kuran da 49. Hücurat süresinin 6. ayetinde *"Ey iman edenler! Eğer bir fâsık size bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın. Yoksa bilmeden bir topluluğa kötülük edersiniz de sonra yaptığınıza pişman olursunuz." diyor Allah C.C... Zaten medyamızın hali belli.. o yüzden ne o köylüler ve imam (bizim insanımız) hakkında kötü konuşalım, nede birbirimizin kalbini kıralım...
Allah her şeyi gören ve gözetendir.. Sevgi ve saygı ile..