motorun devir yükseltmesi ve parça sorunu.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KARKADİL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,814

KARKADİL

Ana Kamp
Mesajlar
37
Tepkime Puanı
0
1994 5.2 v8 zj motor devir yükseltiyor özellikle soğuk ken ve gaza geçerken çok titreme yapıyor atiker sıralı sistem var araçta ve benzinde çok yakıyor bujiler falan değişti yine olmadı.en öneli sorun parçalarda çok farklı fiyatlar var en ucuz parça nerede satılır.
 

Etiketler
Ynt: motorun devir yükseltmesi ve parça sorunu.

silverstar oto var 02122860816...oaradan çeşitli parçaları bulabilirsiniz...
gaza geçerken ki tirtreme gerekli sıcaklığa ulaşamamışsa olur genelde...
 


Ynt: motorun devir yükseltmesi ve parça sorunu.

ufak bir düzeltme yapayım parcalar marka imal yeri gibi özelliklerine göre d eğişir aynı parca cok farklı fiyatlarda olmaz
 

Ynt: motorun devir yükseltmesi ve parça sorunu.

unal' Alıntı:
ufak bir düzeltme yapayım parcalar marka imal yeri gibi özelliklerine göre d eğişir aynı parca cok farklı fiyatlarda olmaz


aynen öyle orjinam mopar heryerde 3-5 dolar farkla aynıdır, ama çini var taywanı var usa yan sanayisi var gibi....
 



Ynt: motorun devir yükseltmesi ve parça sorunu.

silverstar dediğin masum abinin orasımı levent
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Mesajlar
1,526,325
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst