Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 403,964
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Kullar'da oturuyorum Murat abi genelde hafta sonları en kısa yoldan orman içine dalıyoz

Ooo bora abi sende burdaymışın selamlar

Etiketler

arıza41' Alıntı:
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Kullar'da oturuyorum Murat abi genelde hafta sonları en kısa yoldan orman içine dalıyoz

Ooo bora abi sende burdaymışın selamlar

eyvallah ;D

Vay Serhat hoşgeldin kardeş Bende burdayım

Arıza yazdığına bakmayın melek gibi bir arkadaşımızdır ;D ;D Motorun tekrar hayırlı olsun serhat. Bak crf de alsan farketmez ona göre,çok çalışmalısın ;D ;D

oo şampiyonlar burdaymış iboo
Öğrenmeye çalışıyorum kardeşim

arıza41' Alıntı:

bence bir dahaki EC kampındaki yarış daha çekişmeli olur ibo çünkü baksana adam hafifletmiş motoru ;D bizde izleriz keyifle.

arıza41' Alıntı:

Gerçekten senin adına çok sevindim CRF tercihinde. Sen bu işin ehlisin çünkü. Ben yarışçı filan değilim,o yarıştada en sondaydı ismim,Murat hocam zorla soktu yarışa. Ama sen yarışan kişisin,geçte olsa bu motora kavuşmana çok sevindim. Yalnız Honda benimde çok beğendiğim makina bana 1tur vereceksin ona göre tamammı Şimdiden sözümü alayım(Kimse duymasın yarışada girmem hem hehehehehe)

bora1071' Alıntı:
bence bir dahaki EC kampındaki yarış daha çekişmeli olur ibo çünkü baksana adam hafifletmiş motoru ;D bizde izleriz keyifle.

Ya Bora abim hafifletse nolur ya ;D ;D Ben o yarışa antrenmansız girdim zaten, biliyorsunuz ben yarışçı değilim ben HANNİBALım ;D ;D hehe
Şaka bi yana amaç eğlenmek zaten,umarım kampta yine hep birlikte ateş başında müziklerle oluruz.

İbrahim arkadşlarını bulmuşsun ne güzel,ama diğer etkinliklerimizede bir göz atın tanışın kaynşın ve katılın unutmyın burası hepimizin biz büyük bir aileyiz.

UFUKK' Alıntı:
ok süpersiniz arkadaşlar.

Ya serbest paraşüt yapmayı düşünüyorum Ufuk abi,gezindim zaten bildiğim bilgilere ulaştım.Valla geçenlerde apartmanın çatısına çıktım aşağı baktığımdada tekrar düşünmeye başladım paraşütle atlamayı Bakalım haziranda Eskişehire atlamaya gidicem eğer vazgeçmezsem

korkularımızı yenmenin yolu korkularımızın üzerine yürümektir,ki motosiklete binenin yüreğindekorkuya yer yoktur zaten,yamaç paraşütü için ilkbaharı beklemen uygun olur sadece benim düşüncem.

selam daha önce paraşüt başlangıç eğitimi aldınız mı?

Ufuk abi zaten yamaç istemiyom,atlarsam direk uçaktan olcak. Eskişehirdeki eğitimlere gitmeyi düşünüyorum işte THK nın. Bakalım daha zaman var

ufuk' Alıntı:
selam daha önce paraşüt başlangıç eğitimi aldınız mı?

Daha önce hiç eğitim almadım. İşte Eskişehirdeki eğitimlere gitmeyi düşünüyorum.

bu konuyu yazdığım yerin altında serbest paraşütçüler derneği bölümü var orayı bir araştır istersen

Bir serbestçi olarak tavsiye ederim... Çok farklı bir zevk hiç bir şeye benzemiyor adrenalin yaşayabileceğin en üst seviyelere çıkıyor 8)
Ama atlamayalı 13 sene oldu en son askerde atladım. Şimdi yamaca merak sardım. Eğer yamaç düşünürsen formumuzda "sanalpilot" adlı üyemiz ibrahim bey var onunla irtibata geçmeni tavsiye ederim, ki ben öyle yapacağım