Teşekkürler Ufuk abi. Valla bende o zevki düşündüğüm için serbest düşünüyorum.Önce hızlıca süzülmek sonrasında hissedilir ivmeyle yavaşlayıp manzara izlemek uyy,içimdeki korkular diniyomu ne
selam murat çiftalan belgırat ormanının hemen arkasında kalıyor .güzel yerler kesinlikle gezilmesi görülmesi gereken bir yer gazlamak için olmasada görmek için kesinlikle gelinmeli denebilecek bir yer
murat bu kadarda foto attım gelmen farz oldu artık sende gel de çiftalan hacısı yapalım seni
Teşekkürler Ufuk abi. Valla bende o zevki düşündüğüm için serbest düşünüyorum.Önce hızlıca süzülmek sonrasında hissedilir ivmeyle yavaşlayıp manzara izlemek uyy,içimdeki korkular diniyomu ne
Merhaba krosçu ben ERDEK ten ömer 9 uncu enduru clup kapıdağ da olmuştu NEDİM abi ile namı değer(APAÇİ) tanışmıştık tabi diğer arkadaşlarıda görsel olarak görmüştüm konuşma fırsatımız olmuştu ama adlarını bilmiyorum ben orada çok güzel iki gün geçirmiştim organize eden arkadaşlardan ERHAN/41 astsubay arkadaşım sayılır onada burdan teşekkür ederim benin senden ricam Nedim abi ile benim çadırda çay içmiştik ama çayı o getirmişti güzel çiçeğe benziyordu ya Nedim abiye söyle onunla haberleşelim yada sen onugörürsen o çaydan istiyorum ilgilenirsen çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim
Merhaba krosçu ben ERDEK ten ömer 9 uncu enduru clup kapıdağ da olmuştu NEDİM abi ile namı değer(APAÇİ) tanışmıştık tabi diğer arkadaşlarıda görsel olarak görmüştüm konuşma fırsatımız olmuştu ama adlarını bilmiyorum ben orada çok güzel iki gün geçirmiştim organize eden arkadaşlardan ERHAN/41 astsubay arkadaşım sayılır onada burdan teşekkür ederim benin senden ricam Nedim abi ile benim çadırda çay içmiştik ama çayı o getirmişti güzel çiçeğe benziyordu ya Nedim abiye söyle onunla haberleşelim yada sen onugörürsen o çaydan istiyorum ilgilenirsen çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim
yolalayacanı sanmıyorum fakat pazar günü kendisine söylerim genede siz çin çayı olarak bi bakın bulucagınıza eminim .bulamazsanız ben kendisine isteginizi söylerim
Tamam teşekkür ederim size iyi hafta sonları geçirmenizi temenni ederim bol çamurlu olsun bende erdek teki etkinliklerin foto ları var ama yükleyemiyorum ;D
Merhabalar,
Yamaha XT 660 R motorumla gezi ve diğer etkinliklerinize katılmaya çalışacağım. Kabul ederseniz sevinirim.
Ankara'da yaşıyorum. Dağcılık ve off-roadla da ilgileniyorum.
evvela herkese merhaba bir motor sevdalisi olarak araniza katlmak gayet guzel benim icin kilometre yapmayi seven herkese benden sellamlar istanbulda senelerce turizm sektorunde calistiktan sonra artik ozel bir sirkette calismaya basladim ve ne guzelki artik bir seyler yapmaya vaktim var organizasyonlatrdan haberdar ederseniz sevinirim ve vaktim olan tum organizasyonlara gelmek isterim saygilar
Merhabalar,
Yamaha XT 660 R motorumla gezi ve diğer etkinliklerinize katılmaya çalışacağım. Kabul ederseniz sevinirim.
Ankara'da yaşıyorum. Dağcılık ve off-roadla da ilgileniyorum.
hoşgeldiniz keyifli forumlar. 2008'de xt 660 la 9000 km yapmıştım. aile baskısı sonucu satmak zorunda kalımıştım. güzel motordur ;D artık bağımsızlığımı ilan ettim ktm aldım o ayrı