beyler araya girecem ama hani ben geldim kendimi tanıtayım dedim.adım kağan yaklaşık 25 yıldır motorsiklet kullanıyorum.ama sadece bmw kullandım.nedense başka hiçbir motor gözüme hoş ve sağlam görünmedi.şu anda bmw r1100 gs - r51/3 - r60/6 - r25 ve r80gs motorlarım bulunmakta(burasını böbürlenmek için yazmadım ha yanlış anlamayın).dört ay önce geçirdiğim bir kaza yüzünden şu anda en büyük zevkimden mahrum kalmış durumdayım.ama yaza inşallah yola devam.herkese kazasız yolu ve farı açık günler dilerim.
çok sağolun zaten motor kazalarıyla alakalı vucüdumda sekiz kırık var.bunlar bile beni motorsiklet sevdasından döndüremedi.son kazamda tamam dedim gözüm motoru görmesin dedim ama ertesi gün motorum nerde? durumu nedir? diye sormaya başladım.yüzüne rüzgar yemeden olmuyor.bu arada bajaj çok güzel motor bir tane temiz olanından almayı düşünüyorum.motorunuzu güle güle kullanın tayfun bey.
beyler araya girecem ama hani ben geldim kendimi tanıtayım dedim.adım kağan yaklaşık 25 yıldır motorsiklet kullanıyorum.ama sadece bmw kullandım.nedense başka hiçbir motor gözüme hoş ve sağlam görünmedi.şu anda bmw r1100 gs - r51/3 - r60/6 - r25 ve r80gs motorlarım bulunmakta(burasını böbürlenmek için yazmadım ha yanlış anlamayın).dört ay önce geçirdiğim bir kaza yüzünden şu anda en büyük zevkimden mahrum kalmış durumdayım.ama yaza inşallah yola devam.herkese kazasız yolu ve farı açık günler dilerim.
Merhabalar Adım Fatih A. ZORLU 24 Yaşındayım.
Evliyim..(3 Hafta Sonra Kızım Olacak Baba Adayıyım)
Antalyada Yaşıyorum..
Turizmde Aşçılıkla uğraşıyorum..
Yamaha YBR 125 (2007)Motorum var.
Motorize07 adlı bi gurubumuz var arasıra geziler düzenliyoruz.haftalık toplanıyoruz.
Motoru Seviyorum..
Yaklaşık 7 Ay evvel kaza yaptım.2 ameliyat geçirdim 4,5 ay evde yattım. hatta sağ el bileğimde %25 kusur kaldı ama..
Yinede vazgeçemiyorum..ileride V-Storm,Xt-660,Transalp tarzı bir motor alıp kendimi yollara adamak istiyorum.
Fatih kardeşim aramıza hoş geldin. bende Tekirova RIXOS'taydım bi süre PREMIUM'da takıldım. Sıkıldım döndüm evime, kocaeli'ye tekrar.
Geçmiş olsun diyim, hepimizin başına geliyor bu tür olaylar. Bir kere seleye değdimi, tadını aldı mı bırakamıyor insan işte naparsan yap. Yine de Allah kaza-bela vermesin.
V-Strom biraz Turing-uzun yol makinası büyük ve hantaldır, arazi şartlarına gelmez. XT660 tek silindir azgın bir aygır gibidir, şakaya gelmez atar seni üzerinden çok seridir. Transalp çift silindirli V motora sahiptir, kilo ve cüsse olarak uzun yolda, şehir içinde ve arazide de rahatlıkla kontrol edebilirsin.
Buralara yolun düşerse görüşürüz, bizim de oralara yolumuz düşerse haber veririz sana.
tabiki buralara yolunuz düşerse görüşmek tanışmak isterim.. inşallah bi gün bizimde yolumuz düşer oralara..
2-3 sene içinde motorumu değiştiremem kaza ve 4,5 ay evde yatmam baya bi maddi olarak zorladı beni.. açığı kapatmam lazım.. ileride bakıcaz artık bu tür motorlara..
Fatih kardeş aramıza hoşgeldin Ben ERDEK ten ÖMER motor bir tutkudur vazgeçmesi en zor olan doğru yedesin burada çok yararlı olacak bilgilere sahip arkadaşlar var her konuda bizde elimizden geldiği kadar etkinliklere katılmaya çalışıyoruz inşallah benimde hayalimdeki motor vstrom veya honda varadero haaaa bu arada allah eşine yardımcı olsun benimde 8 yaşında bi kızım var kız çocukları baba ya çok düşkün olur allah hayırlı doğum versin .