Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 403,606
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Merhaba Arkadaşlar;
Ben Kıbrıstan Utkan. Harley Davidson sürücüsüyüm. sevgiler saygılar, keyifli sürüşler

Etiketler

zamba' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar;
Ben Kıbrıstan Utkan. Harley Davidson sürücüsüyüm. sevgiler saygılar, keyifli sürüşler

hoşgeldinizi keyifli forumlar. mersinden selam. ;D

Selam arkadaşlar Mersin den sevgilerle.İsmim Kenan Demirkol motorsiklet tutkunu endurocu olarak ve amatör telsizci olarak (TA5CİK) çağrı kodu ile foruma yeni üye oldum .herkese selamlar sevgiler.
Motorsikletim KLR 600 93 model bir enduro motorsiklet.ayrıca dağları gezmek, kamp yapmak, yani anlıyacağınız. doğa ile başbaşa kalmaktan zevk alırım.
Amatör telsizci ve enduro gezgini olarak aranızdayım saygılar.

kenan abi seni aramızda görmek çok güzel. hoşgeldin
kenan abi benim motorun sele yüksekliğini kontrol ederken ;D

Bora bey seni görmek güzel takipdeyim seni

hoş geldın Kenen bey.slmlar..

Herkese selamlar,
Ben Murat Koç, İstanbu'da yaşıyorum, fotoğrafçıyım.
Burgman AN400 kullanıyorum, ancak gönlümün bir köşesinde de beni asfalt dışına taşıyacak bir enduro ya da dual-sport var
Sevgilerle.

Merhaba Murat, aramıza hoş geldin. Sende doğru yolun bulanlardansın anladığım kadarıyla. Umarım en kısa zamanda bu hayalin gerçekleşir ve bizimle ol alırsın

selamlar
Murat VURAL

Hoşgeldiniz Murat Bey... Burgman 400 keyifli makinadır tadını çıkartın... Ama sonunda tabiiki enduro..

Murat hocam hoşgeldiniz.. Enduro ruhu başkadır,yakın zamnda kavuşmanız dileğiyle

selam hemşo , iyi pazarlar. herkesin sevgi günü kutlu olsun
iyisindir inşallah
seninkiler bayram ve ufuk sanırım çamur içindeler şuan, gazlıyorlardır.
dün telefonda görüştüm, ufuk bayram illede beni çamura sokacak dedi ufuk un kanuni sini tamir ediyorlardı.
birazda onların kulaklarını çınlatalım. onlarla konuşurkensenin kulaklarını çınlatıyoruz???

Merhaba Arkadaslar

Adım murat 27 yasındayım Gebze - Kocaelide oturuyorum . Paşabahcede cam kalite kontrol görevlisiyim geçen yıl kawasaki 250r ile motosiklet hayatıma başlamış biriyim. Fazla tecrübem yok su ana kadar 3200km yol tecrübem var o kadar.. Sizinle gezilerde tanışmak dileğiyle hepinize iyi günler dilerim .. tekerleriniz düz bassın arkadaşlar ..