Mountain Hard Wear - Çadır Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali önder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,848

Etiketler

Ynt: Mountain Hard Wear - Çadır Tavsiyesi

benim anlamadığım fiyatlar :eek: uçuyor.gerçekten bu parayı hak ettiği için mi uçuyor?tr de satılan diğer çadırlardan farkı ne?ben bunu merak ediyorum yüzden sordum mesela uyku tulumları da aynı onlarda uçmuş

Çok daha altında rakamlara neredeyse daha iyi diyebileceğimiz çadırlar mevcut ve hatta Türk yapımı çadırlardan alırsanız aynı kullanım performansı karşınıza çıkar ve hem de çok daha ucuza...

E bu biraz bmw niye bmw. Bu skoda'da da 2000 motor dizel var bunu alalım biz der gibi olmuş.

Ekspedisyon sınıfıı çadırlarda en yüksek kalitedeki malzemelerle, hafifliği birleştirirken, işçilik kalitesi de maksimumlarda gezen bir firmadan bahsediyoruz.

Elbette Husky'nin de 5 mevsim çadırı var yarı fiyata ama Mountain Hardware kült bir firmadır. Ha parasının hakkını Türkiye'de kullanımda çok vermeyebilir ama bunlar zaten 4000-5000 metre üstü yüksek irtifa çadırları olarak geçiyor.

Orta seviyeli çadırları da Marmot fiyatlarında. The North Face'de biraz daha ucuz sadece.

Arc'teryx, Mountain Hardware, Mammut bunlar hep kült firmalar. Neden pahalı diye sorarsanız, en üst sınıf markalar bunlar da ondan.

Ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz.
Uzatırken de diğer pahalı firmalara adabı ve uslubü ile taş atıyoruz sadece.
;D

Tanınmış marka olabilir ama bu durum tüm ürünlerin süper kalitede olduğunu ispatlamaz.
Hele bu tüketim devriminde ve tüketim toplumu içinde.

Çadırı ne amaçla alıyorsunuz? yani yanınızda mı taşıyacaksınız yoksa arabayla kampa mı gideceksiniz?
Decathlonda çok uygun fiyatlara çadırlar var. ilgilenenlerin gidip bakmalarını öneririm.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR