mrh arkadaşlar..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gecekusu333 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,476

gecekusu333

Yeni Üye
Yer
izmir
Web
www.facebook.com
herkese izmirden slmlar..
ben izmirde ikamet eden,doğa ve doğa sporları tutkunu bir gencim.
paraşüt biraz basit geliyor bana da sky diving / phoenix fly tarzı serbest atlayışlar daha çok cezbediyor beni.ancak bildiğim kadarı ile ülkemizde bunlar ya yok yada ben hala karşılaşmadım :smiley:
izmir de,sevdası doğa sporları (paraşüt-serbest atlayış-mtb-atv vs..) olan yeni insanlarla tanışmak,aynı tutkular uğruna her yeni fikire ortak olmak isterim.
özellikle atlayış konusunda bana yardımı olabilecek,bildiği katıldığı etkinlikler olan arkadaşlar varsa benimle iletişime geçmelerini rica ederim.
hiç birini bulamazsam en kötü ihtimal paraşüte başlamak istiyorum ;)

Adil DERİCİ 0505-6056726 vempire333@hotmail.com http://www.facebook.com/adilderici#!/adilderici

şimdilik tüm macerakolik arkadaşlara saygılar sevgiler ;D

Etiketler
Ynt: mrh arkadaşlar..

merhabalar yamacparaşütü'nü öneririm ,www.ypforum.com'dan daha detaylı bilgilere ulasabilirsin izmirde yardımcı olucak arkadaslarımız var sevgiler

Ynt: mrh arkadaşlar..

İzmir'den bence Efes'e doğru bir uzanıver THK nın serbest paraşütle ilgili eğitimlerine bir bak bence :D
ama benimde tavsiyem yamaçparaşütü :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri