MT Lastik 35 12,50 15 Goodyear MTR (Az Kullanılmış)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,306

discovery-V8

A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Yer
Ankara.
Oldukça iyi durumda 4 adet Goodyear wrangler MTR 35 X 12,5 x 15 lastik satılıktır. (Jantlar hariçtir)

Satma sebebim ihtiyaç fazlalığı, 37 veya 38 inch 15 veya 16 jant MT lastikle takas edebilirim.

Yeni foto yok en kısa zamanda çekerim, Fikir vermesi açısından lastikler bunlar.

Fiyat 1000 TL (2 adet lastik ten daha ucuz fiyata 4 adet ), kargo alıcıya ait, Ankaraya elden teslim edebilirim.

yavuz@landrover.web.tr ye mail atabilirsiniz.

lift353.jpg

Etiketler
Ynt: MT Lastik 35 12,50 15 Goodyear MTR (Az Kullanılmış)

Daha iyi görünen bir fotoda varmış, lastik aynı lastik araba farklı.

101_5847.jpg

yavuz bey çağlar beye lastıkleri vermediyseniz zanedersem 16 jant almakistiyorsunuz bende 15 janta dönmek istiyorum çağlar beye söz vermediyseniz görüşelim

simurg2' Alıntı:
yavuz bey çağlar beye lastıkleri vermediyseniz zanedersem 16 jant almakistiyorsunuz bende 15 janta dönmek istiyorum çağlar beye söz vermediyseniz görüşelim

Henüz birşey yok Çağların jantlar 16 , önce jant işini halledecek galiba.

Ama ben 16 janta dönmek istemiyorum o yüzden jantlar satılık değil, hatta aynı jantların 16 sından 5 adet, 15 inden 10 adet var elimde. her iki jantıda kullanabiliyorum. bir kaç takım lastik de var elimde , 38 inch e dönmek istediğim için en azından bir takım lastiği elden çıkartmam gerek ki jantlar boşalsın.

Selamlar

yavuz bey yanlış anlama olmuş ben 16 janta dönmek istiyorsunuz anladım zaten elinizde 16 jantınız varmış garajınız haylı büyük demekki 15 jant 10 adet lastıkleriyle biz daha 4 lastık jant ne yapacaz nasıl yapacağız derken siz bolluk içindesiniz :eek: :eek: :eek: şaka bir yana teşkilat sağlam sizde darısı yavaş yavaş bizdede olur inşallah ;D ;D ;D

Lastikler satıldı , yeni sahibine hayırlı olsun .

Bir değişiklik olursa bildiririm.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR