H haşmet Ziyaretçi 23 Haz 2014 #33 Ynt: Muğla Ula Göleti Tanıtım Gezisi sisdagili61' Alıntı: Güzel paylaşımlar için teşekkürler, Genişletmek için tıkla ... Niyazi Abicim teşekkür ederim,sen böyle doğal yerleri hiç sevmezsin zaten,AT'la gel,AT derken GALLOPER'i kasdediyorum başımın üstünde yerin var
Ynt: Muğla Ula Göleti Tanıtım Gezisi sisdagili61' Alıntı: Güzel paylaşımlar için teşekkürler, Genişletmek için tıkla ... Niyazi Abicim teşekkür ederim,sen böyle doğal yerleri hiç sevmezsin zaten,AT'la gel,AT derken GALLOPER'i kasdediyorum başımın üstünde yerin var
sisdagili61 Zirve Mesajlar 2,791 Tepkime Puanı 25 Yer Beşikdüzü, Trabzon ve Çanakkale 26 Haz 2014 #34 Ynt: Muğla Ula Göleti Tanıtım Gezisi Haşmet kardeş, çok teşekkür ederim. Hani bir şarkı var "bir gece ansızın gelebilirim" diye. Bir gün aniden AT ıma atlayıp gelebilirim.
Ynt: Muğla Ula Göleti Tanıtım Gezisi Haşmet kardeş, çok teşekkür ederim. Hani bir şarkı var "bir gece ansızın gelebilirim" diye. Bir gün aniden AT ıma atlayıp gelebilirim.