Bu bölümde, grup olarak müzik çalışması yapmak isteyen; enstrüman çalan, söyleyen kişilerin kendilerini tanıtabileceklerini, tanışabileceklerini, yoldaşlar bulup biraraya gelebileceklerini düşünüyorum...
İlk duyuru benden:
Orta derecede klasik/akustik gitar çalıyorum ve biraz armoni bilgim var.
Etnik, Klasik, Blues, Jazz, Rock'n Roll öncelikli ama her tür müziği dinlerim.
Erkan Oğur, Fikret Kızılok, MFÖ, Eric Clapton, Carlos Santana, Led Zeppelin, John Lee Hooker, Elvis Presley, Janis Joplin başlıca idollerim.
Özgün müzik çalışmaları yapmak için yaşı-boyuma, görgüsü-bilgime denk arkadaşlar arıyorum.
Mustafa Kemik
Acıbadem, Kadıköy, İstanbul
m.kemik@yahoo.com.tr
0532 541 25 24
0216 326 79 14
Efm bendeniz klavye calar, armoni de bilir, nota da okur... Konservatuarli falan degildir ve de hicbirini virtioz sifatiyla yapmaz ama is basa duserse kasar halleder!
Ama en son yogunlastigim konu aldigim cesitli gorsel/isitsel kaynaklarla, uzaktan egitim ve sertifika programlariyla "amator" ses muhendisligi. Kayit teknolojileri, efendime soyleyeyim, kritik dinleme, mix olayi, az bucuk duzenleme vb. konularda grubumun bu tarzdaki isterini yapiyorum. Yardim, fikir paylasmak isteyen olursa iletissin benle efm. ozgurbiliz@yahoo.com
İyi derecede piyano, orta derecede de akustik gitar ve bas gitar çalarım. Baterinin de ucundan tutmuşluğum vardır Heavy metalden Sivas türkülerine geniş bir yelpazede çalıp söylemişliğim de mevcuttur : Bir grup kurulursa elimden geleni yaparım.
Orta derecede klasik/akustik gitar çalıyorum ve biraz armoni bilgim var.
Etnik, Klasik, Blues, Jazz, Rock'n Roll öncelikli ama her tür müziği dinlerim.
Erkan Oğur, Fikret Kızılok, MFÖ, Eric Clapton, Carlos Santana, Led Zeppelin, John Lee Hooker, Elvis Presley, Janis Joplin başlıca idollerim.
Özgün müzik çalışmaları yapmak için yaşı-boyuma, görgüsü-bilgime denk arkadaşlar arıyorum.
Mustafa bey ben de lise yıllarından bu yana gitar çalıyorum. Tarzımız da yaşımız da çok uyuyor ama malesef ben izmirdeyim. Aynı gençlik yıllarını paylaştığımızdan idollerimiz de aynı ben ilave olarak Pink floyd, beatles, bee gees, beach boys yazabilirim.
mustafa hocam tarzınız tarzıma uygundur ama galiba az yaştan kaybediyorum çok uzun yılardır saz çalarım ama hala başladığım gibidir. ama (adadost) ali haydar bey kardeşim bağlamanın piridir. İzmite buyrun bir akşam türkülü rakılı bir orta yapalım.
nefesli çalgılarda alto saksafonumla eşlik etmek isterim. Az buçuk ilkokul-ortaokul nota bilgimle nota okurum, çalarım.
belirlenen parçaları bi kerede çıkaramam belki ama çalışma hususunda gaza getiren bir grup olursa elimden geleni yaparım.
Blues-caz-rock'n roll-balkan müzikleri ilgi alanımdadır. ayrıca lise döneminde grupta joker elemanlık yaptım. geri vokal, bateri ve azcık bas gitar çalmışlığım vardır.
keşke bir grup kurabilsek...
mustafa hocam tarzınız tarzıma uygundur ama galiba az yaştan kaybediyorum çok uzun yılardır saz çalarım ama hala başladığım gibidir. ama (adadost) ali haydar bey kardeşim bağlamanın piridir. İzmite buyrun bir akşam türkülü rakılı bir orta yapalım.
Ufuk bey kardeşim övgülerine teşekkür ederim,fakat seni duyan da beni bişey zannedecek
Olurda bir kamp atma şerefine nail olursak,bütün doğa şenlenecek gezenbilir mızıkacıları'nın nağmeleriyle )
Arkadaşlar o kadar çok istememe rağmen bir enstrüman öğrenmek nasip olmadı onun için kızımı keman kursuna gönderiyorum . Elimden geldiğince kaşık çalarım bide size güzel masa hazırlarım teşekkürler.
Ben kendimi bildim bileli müzk dinler ve enstrüman çalarım 20 yıldan fazla süredir Bağlama çalıyorum ve birazda klasik gitar fakat gitarda çok iyi değilim hatta beceriksizim diyebiliriz fakat bağlamada her türlü enstrümana eşlik eder , akor basar ve hatta ekürimi gaza getirebilecek her türlü atraksiyonu yaparım
Eğer bir organizasyon olacaksa müsait olduğum süreler içinde sizlerle ekip çalışmasına varım diyebilirim