Nasuh Mahruki'ye Alper Sesli’den Ağır Eleştiri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,992

Nasuh Mahruki TDF Başkanı Olmalı mı?

• Evet

Kullanılan: 28 41.8%
  • Hayır

Kullanılan: 32 47.8%
  • Kararsızım

Kullanılan: 7 10.4%

• Kullanılan toplam oy
    67
Ynt: Nasuh Mahruki'ye Alper Sesli’den Ağır Eleştiri

Işın ilginç tarafı ne biliyormusunuz dostlar; bu kızdığınız yazıları yazanlar kızgınlığımızı hak etmiyorlar… Değerli dostlar bu kardeşimizin feryatlarının kaynağı kendisi ise bizim tepkilerimizin sebebini öğrenmek hakkı, yok eğer birileri git orada sesimiz ol demişe ve o da birden çok kişi olarak bu meclise gelmişse o zaman zaten bizlerin ne kadar haklı olduğu bir kez daha kanıtlanmakta ve kızgınlığımızı hak etmemektedir.
Kardeşimiz nelere dayanarak çıkarlardan bahsediyor bilemedim, ama âlem bilir ki burada fikrini yazanların ne tahta nede şöhrete ihtiyacı var.
Benim kendi adıma tek bir şeye ihtiyacım var dağdaki evimin bir an önce bitmesine ve bacasının tütmesine ki kapıma gelen dostlara sıcak bir bardak çay verebileyim.
Yanı onun sandığı gibi görev ya da mevki arayan biri değilim en azından bunu net biliyorum.
Her neyse kızmamamız gereken sebeplerden biri de şu bu arkadaşlarımız federasyonun anlam ve amacını kavramadığının federasyonu bir kulüp sanmanın yanlışı içinde olabilir, birde şu Anadolu İstanbul muhabbetini anlamadım İstanbul Anadolu’nun bir parçası değimli arkadaşlar yada İzmir Benim için İstanbul neyse Hakkari de odur buradaki Anadolu İstanbul muhabbeti cehaletinede bir son verelim…

Cemal Abi,
Sizin gibi olgun düşünebilen birisi için o ayırım ne kadar saçma geldi değil mi?
Hatta konu edilmesine bile mana veremediniz.
Son derece de haklısınz...
Ama hala bu ayırımın yapıldığını düşünen zihniyetler de varmış.
Yazık...

Niyetim hiçbir tarafı savunmak değil. Ama alpinist25'e sormak istiyorum, siz Nasuh Mahruki veya diğerlerine "rant için koltuk sevdasına düşmüşler" diyorsunuz ama aynı soruyu sizin savunduğunuz Alaattin Karaca'yada sormazlarmı? Yani bu bir yada birkaç kişiye özel olarak sorulabilecek bir soru değildir. Eğer ortada bir şüphe varsa bu tüm adaylar için sorgulanmalı. Tabi burada tüm olgun bireyler ve demokratik sistemlerde olduğu gibi böyle yıpratıcı düşüncelerden uzaklaşıp gerekli donanıma sahip olduğuna inanan herkesin adaylığını koyabileceği bir seçim olması gerekiyor. Onun için birilerine çamur atmaya çalışarak başka birilerini yüceltmeye çalışmayın. Aksi halde yukarıda Nasuh Mahruki'ye yöneltilen iddialardan çok daha fazlası Alaattin Karaca içinde yöneltilebilir. Mesela en çok konuşulanı yurtdışı faaliyetlerini düzenleyen turizm acentalarıyla Alaattin beyin ilişkileridir...

Neyse uzatmamakta fayda var. Her an hakaret edecekmiş gibi bir haliniz var çünkü...

epeydir arazideydim bir solukta bu yazıları okudum ve okuyan herkese bir şey söylemek istiyorum. bana hep sordular yıllardır şu nasuhun neyini seviyorsun diye önce elimizde büyüyüşünü sonrada dostsa dost gibi düşmansa düşman gibi dürüşünü birde kararlı oluşunu sevdim daha yazardım ama cep telefonu ile yazıyorum harfler karışıyor cuma ankarada olacağım herkeside beklerim...

Selam

Arkadaşlar ve sayın admin bu Adres benim şahsımın adresidir ÇETİN kullanıcı ismindeki kişi benim yakınen arkadaşımdır. o Arkadaşımın kullanıcı adında her nedense sorun çıkması nedeniyle kendi kullanıcı adıyla girememiştir... kendisi şu an şehir dışında olduğu içinde sorulara cevap veremeyecektir.Aslına bakarsanızda siz sorduğunuz soruların cevaplarını biliyorsunuz her nedense bazılarımızın işinede gelmiyor nedendir.

Sağlıcakla kalın kendinize iyi bakın

Selam,
Arkadaşınız "Şifremi Unuttum" linkine tıklayarak sorunu çözebilir, olmazsa foruma kaydolduğu email adresi üzerinden bana bir email atması halinde kendisine yardımcı olabilirim.

Alper Sesli'nin ve Sarp Y.'nin iddialarına Sabah gazetesi yer vermiş, Akut gazeteyi dava etmiş ve dava sürüyormuş.

Mahruki, son kitabında (Vatan Lafla Değil Eylemle Sevilir, bölüm 3) bu iddialara yanıt veriyor. Merak edenler PDF formatını N. Mahruki'nin web sayfasından indirip okuyabilir.

Ynt: Nasuh Mahruki'ye Alper Sesli�en Ağır Eleştiri

AlperGunay' Alıntı:
Alper Sesli'nin ve Sarp Y.'nin iddialarına Sabah gazetesi yer vermiş, Akut gazeteyi dava etmiş ve dava sürüyormuş.

Mahruki, son kitabında (Vatan Lafla Değil Eylemle Sevilir, bölüm 3) bu iddialara yanıt veriyor. Merak edenler PDF formatını N. Mahruki'nin web sayfasından indirip okuyabilir.

aynen katılıylorum nasuhun kitabını okursanız arkadaşlar tüm soruların cevapları orada yer almaktadır.

Nasuh mahruki yapdıklarıyla ilklerin adamı milli kahramanımızdır bir türk genci olarak onunla gurur duyuyorum.
Tutup çekmeyin,çelme takmayın çekemiyorsanız ondan daha iyisini yapın tabi nasuhun yapmadığı birşey kaldıysa.

tolgaturk' Alıntı:
Nasuh mahruki yapdıklarıyla ilklerin adamı milli kahramanımızdır bir türk genci olarak onunla gurur duyuyorum.
Tutup çekmeyin,çelme takmayın çekemiyorsanız ondan daha iyisini yapın tabi nasuhun yapmadığı birşey kaldıysa.
süper cevap;)

alper,

bana email adresini versene sana bir şey anlatacam ....
burda biraz abes kaçar !!! , yakışık almaz ...................

rahmet'li uğur'um inşallah bana kırılmaz !

sevgiler,

gökhan kardeşin

gokhanbilgic@bittelturkey.com

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,983
Kayıtlı Üye Sayımız
166,732
Kaydolan Son Üyemiz
abdvize

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR