Ertuğrul TUGAY
Yeni Üye
Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Sayın Alaattin KARACA’ nın Sayın Nasuh MAHRUKİ’ ye cevabı.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlarımın ilettiği bir mesajdan Sayın Nasuh MAHRUKİ’nin “TOZ DUMAN FEDERASYON SEÇİMLERİ” başlığı altında aşağıdaki soruyu sorduğunu öğrendim.
Soru: Biz burada birbirimizi yerken, Seyhan için bile, her ne kadar o yazıyı
sizler gibi listelerden okuduğuna emin olsam da, iyi kötü bir yönetim
anlayışı niyet belgesi ORDOS tarafından alelacele camia ile paylaşılmışken,
TDF başkanı neden tenezzül edip de iki satır duygularını, düşüncelerini,
hedeflerini bizlerle paylaşmıyor kimse sormuyor mu bu soruyu kendine. TDF
başkanının; "ben delegeleri kazanırım yeter, camia beni ilgilendirmez"
tutumu hiçbirinizi rahatsız etmiyor mu, ya da benden bu kadar mı nefret
ediyorsunuz da bunları bile görmüyorsunuz.
Cevap;
Sayın Mahruki sorduğu sorunun cevabını benim adıma vermiş,Tıpkı yazısında, Kendisini eleştirecekleri “...aport ta bekleyen her şeyi kritik etme manyaklarına” benzetme ön yargısında olduğu gibi...Benim adıma “"ben delegeleri kazanırım yeter, camia beni ilgilendirmez" cevabını uygun bulmuş.
Sayın Mahruki,
Sizin ve destekleyen arkadaşlarınızın yazılarında başlık yaptığı gibi, “Toz Duman “olmuştur. Nedeni de, sizin ve sizi destekleyen bazı kişilerin Seçim atmosferinin etkisi ile ortamı geren,bazen de üslup dozajı ayarlanamayan yazılarıdır.
Bu nedenle Kitapçık haline getirerek Kulüplere ve delegelere gönderdiğim Program ve görüşlerimi,”Toz-Dumanda” zarar görmemesi, Yanlış üslupların muhatabı olmamak düşüncesi ile Elektronik posta ortamında açıklama yerine, Genel Kurula bıraktım.
Saygılarımla, Başarılar diliyorum.
Alaattin KARACA
TDF Başkanı
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlarımın ilettiği bir mesajdan Sayın Nasuh MAHRUKİ’nin “TOZ DUMAN FEDERASYON SEÇİMLERİ” başlığı altında aşağıdaki soruyu sorduğunu öğrendim.
Soru: Biz burada birbirimizi yerken, Seyhan için bile, her ne kadar o yazıyı
sizler gibi listelerden okuduğuna emin olsam da, iyi kötü bir yönetim
anlayışı niyet belgesi ORDOS tarafından alelacele camia ile paylaşılmışken,
TDF başkanı neden tenezzül edip de iki satır duygularını, düşüncelerini,
hedeflerini bizlerle paylaşmıyor kimse sormuyor mu bu soruyu kendine. TDF
başkanının; "ben delegeleri kazanırım yeter, camia beni ilgilendirmez"
tutumu hiçbirinizi rahatsız etmiyor mu, ya da benden bu kadar mı nefret
ediyorsunuz da bunları bile görmüyorsunuz.
Cevap;
Sayın Mahruki sorduğu sorunun cevabını benim adıma vermiş,Tıpkı yazısında, Kendisini eleştirecekleri “...aport ta bekleyen her şeyi kritik etme manyaklarına” benzetme ön yargısında olduğu gibi...Benim adıma “"ben delegeleri kazanırım yeter, camia beni ilgilendirmez" cevabını uygun bulmuş.
Sayın Mahruki,
Sizin ve destekleyen arkadaşlarınızın yazılarında başlık yaptığı gibi, “Toz Duman “olmuştur. Nedeni de, sizin ve sizi destekleyen bazı kişilerin Seçim atmosferinin etkisi ile ortamı geren,bazen de üslup dozajı ayarlanamayan yazılarıdır.
Bu nedenle Kitapçık haline getirerek Kulüplere ve delegelere gönderdiğim Program ve görüşlerimi,”Toz-Dumanda” zarar görmemesi, Yanlış üslupların muhatabı olmamak düşüncesi ile Elektronik posta ortamında açıklama yerine, Genel Kurula bıraktım.
Saygılarımla, Başarılar diliyorum.
Alaattin KARACA
TDF Başkanı