Ynt: National Geographic Channel'da Karavan Programı, Kaçırmayın!
Metin abi güzel dilekleriniz için teşekkürler,projeniz şimdiden hayırlı olsun İnşallah istediğiniz karavanı en kısa zamanda yaparsınız,işlerin yoğunluğundan gezmeye fırsat kalmıyor önümüzdeki ay içinde Bursa ve civarını Ramazan sebebiyle tarihi mekanlarda dahil olmak üzere 4-5 günlük gezmeyi düşünüyorum ama bakalım ayarlayabilecekmiyiz.
Metin abi eğer özel mesaj olarak adres ve tel yazıp gönderirseniz dvd gönderebilirim kalın sağlıcakla.
Levent abi WİNNEBAGO karavanın yapım belgeseli National Geographic Channel'da yayınlanan bölüm Özden hanım temin etti kendisine teşekkürler,bende naçizane isteyen dostlara göndermeye çalışıyorum,eğer özelime adres ve telefon bilgilerinizi mesaj atabilirseniz göndermeğe çalışırım bu tüm dostlar için geçerlidir (ödemeli olarak tabi ;D )
Ne demek abi başımın üstünde yeriniz var,dün (Enezege) Günay abi iş yerine ziyaretimize geldi gelirkende elinde fazla olan REİMO'nun kataloğundan getirdi çok teşekkürler Günay abi
bende kataloğu getirecektim sana gerek kalmamış, oradaki camperlerin yan camlarından sonra siyah çıkartmalar var (camları daha hoş gösteren) onlardan sanada yaptıralım, ben nasip olursa kendi aracıma düşünüyorum, bir incele istersen( resim koyamadım kusura bakma)
Evet abi baktım gerçekten hoş duruyor fakat benim camlar çerçevesiz yapıştırma camlardan değil aynı etkiyi verirmi acaba birde ben aslında aracın dışına çok fazla aksesuar yapmak istemiyorum dikkat çekmesin diye.
Belgeselin TV çekiminin paylaşılmış hali internette mevcut...(Paylaşım yapmak yasal değildir ama karavan sevgisi iyi bir amaca hizmet etmek olarak kabul edilebilir)...
'' National Geographic - Mega Fabrikalar Winnebago Karavanları DVBRIP Türkçe ''
olarak google da arattırırsanız, linklere ulaşabilirsiniz...
Sitenizden izlediğim, keyifli yaşamlarınıza, çok imreniyorum...Saygılarımla...