<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Navara Kullananlar</b><br />
<br />
Arkadaşlar hepinize merhaba,<br />
İstanbul,kalamış'tan aranıza yeni katıldım.<br />
38 yaşında evli şuan için 8 aylık bir belçika kurdu sahibi amatör balık avı en büyük hobisi olan yeni üyenizim.<br />
<br />
her ne kadar ilk tanışma konusunda soru sorulması adetten değilsede,affınıza sığınarak,<br />
<br />
hobi kullanımı amaçlı 'camlı kasasında köpeğimi ve 3,20 bot&motorumu rahatlıkla taşımak',korkmadan her dilediğim noktadan balık tutabilmek amaçlı olarak 2006 model 4*4 LE bir nissan navara sahibi olmak üzereyim.<br />
forumda bu konu üzerine herşeyi okudum ve daha evvel bu konular hakkında en ufak bir bilgiye sahip olmamam dolayısı ile eskiye göre ama çok daha bilgiliyim sayenizde,<br />
<br />
sizlerden öğrenmek istediğim konu,<br />
2006 model bir 4*4 le 'yaklaşık 85.000km de' navara 'da eski sahibinin araziye çıkmadığı ve veya aracı hırpalamadan kullandığı farz edilecek olurnur ise,her tür araçta olduğu üzere,navara larında belli km'ler de doğan belli kronik hastalıkları bulunmakta mıdır ? 'turbo,otomatik şanzıman vs...'<br />
aracı satın almadan evvel 'bu araca özel ' özellikle kontrol edilmesi gereken noktaları nerelerdir.'spesifik ve detaylı olarak'<br />
ayrıca bu aracı satın almadan özü sözü bir,dürüst ve aracın tüm seceresini dökerek bana uygun olup olmayacağını belirtebilecek düzeyde bir usta ve veya servis önerebilir misiniz,tecrübeleriniz neticesinde,<br />
beni aranıza kabul ettiğiniz ve vereceğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ederim,</div>