Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 741,290
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Navara Kullananlar</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="acar75" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> acar75' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> selamlar adım evren bayadır bi siteyi takip ediyorum satılık fakat sizin yüksek tecrübelerinize iğtiyacım var eğer reverans bulabilirsem almayı düşünüyorum,yada başka bi araç öncelik g serisi istiyorum ama kafama göre bişey bulamadım<br /> <br /> 31.000 tl İlan Tarihi27 Aralık 2010<br /> MarkaToyota<br /> SeriHilux<br /> Model2.8<br /> Yıl1992<br /> Km215000<br /> RenkSarı<br /> Motor Hacmi2501 – 3000 cm3<br /> Motor Gücü100 beygire kadar<br /> YakıtDizel<br /> VitesManuel<br /> Kapı4<br /> 4x4Evet </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>araç temizbir araç düzgün toplanmış alınır fiyat konusunda bişey diyemem görüşüp bütçenize göre pazarlığınızı yaparsınız kolay gelsin</div>

Etiketler
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Navara Kullananlar</b><br /> <br /> hayırlı olsun kardeşim güzel araç <br /> bakıpda almışsındır umarım bi sıkınıtısıdar yoktu artık <br /> lastik vs sonra yola devam ;D ;D ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Navara Kullananlar</b><br /> <br /> S/T alıcam sıkıntısı yok fakat orjinal mazot filtre bulamadım yan sanayi taktık inş başımıza iş açmaz. bir gün senle buluşup tanışalım abi arabayı deneyelim ben fazla bilmiyorum yanlış birşeyler yaparım diye korkuyorum o tuşu hiç ellemiyorum ;D arabanın kitapçığını okudum 4x4 ile ilgili o kadar çok kıvır zıvır konu varki kafam çok karıştı......</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Navara Kullananlar</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="darktreys" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> darktreys' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> S/T alıcam sıkıntısı yok fakat orjinal mazot filtre bulamadım yan sanayi taktık inş başımıza iş açmaz. bir gün senle buluşup tanışalım abi arabayı deneyelim ben fazla bilmiyorum yanlış birşeyler yaparım diye korkuyorum o tuşu hiç ellemiyorum ;D arabanın kitapçığını okudum 4x4 ile ilgili o kadar çok kıvır zıvır konu varki kafam çok karıştı...... </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>ok haberleşelim beraber bakalım bikmeden dokunma mazallah kırarsın biyerleri başına iş açama <br /> <br /> kırmızıtaş servis bölümünde tanıdıklarım var mümkünse bakımlara oraya git derim az fazla verirsin ama aklında kalmaz ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Navara Kullananlar</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="acar75" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> acar75' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> selamlar adım evren bayadır bi siteyi takip ediyorum satılık fakat sizin yüksek tecrübelerinize iğtiyacım var eğer reverans bulabilirsem almayı düşünüyorum,yada başka bi araç öncelik g serisi istiyorum ama kafama göre bişey bulamadım<br /> <br /> 31.000 tl İlan Tarihi27 Aralık 2010<br /> MarkaToyota<br /> SeriHilux<br /> Model2.8<br /> Yıl1992<br /> Km215000<br /> RenkSarı<br /> Motor Hacmi2501 – 3000 cm3<br /> Motor Gücü100 beygire kadar<br /> YakıtDizel<br /> VitesManuel<br /> Kapı4<br /> 4x4Evet </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>arkadaşım eskiyle uğraşma git yeni bir araç al.</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Navara Kullananlar</b><br /> <br /> walla orj dısı bısı takmayın arabanıza navaralar enteresan arabalar.... ben yan sanayı yag fıltresı taktım bıkere arabadakı yag basıncı dustu yag ısıgı yaktı ;D orjınalını taktık duzeldı böle enteresan seyler basınıza gelebılır</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Navara Kullananlar</b><br /> <br /> gelıyoruz ulen bı rahat yok ya ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Navara Kullananlar</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="cemtascioglu" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> cemtascioglu' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> asagıya gel ramocum tostumu yedım beklıyorum </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>ben gelimmiii ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Navara Kullananlar</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="cemtascioglu" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> cemtascioglu' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> gel barborosum ortaya karısık yaparız ;D ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote> ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D<br /> <br /> <br /> nasıl Bolu kar varmı????</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Navara Kullananlar</b><br /> <br /> war war ama yukseklerde ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Navara Kullananlar</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="tolgas" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> tolgas' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> war war ama yukseklerde ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>td 5 iniz yokmu çıkıverin yükseklere ;D ;D ;D ;D<br /> <br /> <br /> pardon çalışıyormu diye sormayı unuttum ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Navara Kullananlar</b><br /> <br /> td5 e gerek yokkı commander la geldım ben heryere cıkıyorum ;D bugun zırveye kadar cıktık ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Navara Kullananlar</b><br /> <br /> tolga bey orjinal mazot filtresi servis dışında başka nerden alırız ??? istanbuldan getirteyim yada internetten alayım... ben bulamadım antalyada.barbaros abisen biliyormusun??</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Navara Kullananlar</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="darktreys" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> darktreys' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> tolga bey orjinal mazot filtresi servis dışında başka nerden alırız ??? istanbuldan getirteyim yada internetten alayım... ben bulamadım antalyada.barbaros abisen biliyormusun?? </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>kardeşşşşş kırmızıtaşa giitttt fiyatlar korkunç değil bi git ilk bakımını yaptır sonrasına bakarsın temiz başla yola bu abini dinle ;D</div>

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler