KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
kendim modifiye etmem , yapılı alıcam öbür türlü tuzlu olur.
Tolga kardeşim nerelerdesin , az önce eve geldim araba 4h den 2wd ye geçmiyor tuşu çeviriyorum yanıp yanıp sönüyor bir türlü durmuyor ! saçmalamaya başladı.
onuda geçtim bikere auto ya dahi geçmediğini hatırlıyorum köy yolunda camurlu yolda istekle degil mecburi olarak drift yaptım komik ama ilginç ne zaman ne tepki vereceği kestirilemiyor ve işin ilginç tarafı 4 çekere geçmeme isteği sadece 1 kez oldu :-\
benimki 4lo yada geçerken yanıp sönüyor bir keresinde 4lo ya geçmeden taktım d ye tam yürüycem taaaaaaaaaaaaaaaaaaak diye ses geldi turuncu renk 4wd lambası yandı.stop ettim 4h-4lo yaptım düzeldi , kafasına göre geçiyor kafasına göre geçmiyor en güzeli mekanik olarak elle geçirmek geçmeme gibi bir şansı yok zaten gerçek arazi araclarının hepsinde kollu , 2010 model land cruiserde bile kol var.
arkadaslar gecmıyosa arabanızda bı problem wardır.. aynı sey bnmde basıma kartalkayaya tırmanırken geldı cıkamadım bı yerde kaldım ... bunun sebebıde abs okuyucularıdır... ön poryaları değiştikten sonra bende problem geçti yalnız aklınızda bulunsun geçmemezlık yaparsa 2 ceker yada 4 cekere gecmek ıstıyosanız hangısıne gecıceksınız dugmeyı o konuma getırıp motor kısmındakı sıgorta panelınden abs nın sıgortasını cekıyosunuz ve tekrar takıyosunuz araba calısırken ve geçiyor.... bende bunu kendı kendıme buldum yolda kalınca ;D
vay arkadaş ne problemli araba almısım , servise soktum eğer problem varsa arıza tespit cihazında çıkması gerekirdi . disk ve balatalarıda yeni değiştirdim onlarlada alakası olduğunu sanmıyorum. en iyisi bunu alayım kurtulayım ;D
walla bnmkıde cıkmıyodu bılgısayara bagladıklarında.... yetkılı servısler bu işten anlamıyolar ben yetkılı servıse goturdum servıs sorumlusu bana bnm bu arabayı burda yaptırıcak elemanım yok dedı hayretler içinde kaldım... şimdi bostancı sanayıde bı servıs buldum kendıme adamlar bu işin kompetanı çözemedıklerı problem olmadı daha.....
navara arazi için çok elektronik bir araba. daha çok kara düzen mekanik olan araçlar problemsiz olur...donanımmı var problem yaratsız direksiyon bile hidroliksiz ;D ;D