Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 643,563
Ynt: Navara Kullananlar

abi özel nissan servisinde patrol ile navara yan yana lifte kaldırıldı patrol gr nin önüne bakıyom şaheser duvara gir geç yuvarlak akis var direksiyonu kırınca kasma vs yok. navaraya bakıyorum ticari kamyonetten bozma 4x4 ;D

Etiketler

bende aynen Tolga ya katılıyorum... ;D Doğuş kardeşim bence sen arabayı sat bizde kurtulalım sende kurtul ne dersin... ;)

Bülent abi ben arabamı seviyorum fakat çamurda durmadan geçmek gerekiyor çoğu zaman , direksiyön dönüyor tümseğe gelince çaat çaat diye sesler geliyor korkuyorum ön tarafı kıracam başıma iş alacam. pek fazla zorlamıyacam artık arabayı öyle antoff gezilerinde boş yere kapatıp yardırmıycam ;D

darktreys' Alıntı:
abi özel nissan servisinde patrol ile navara yan yana lifte kaldırıldı patrol gr nin önüne bakıyom şaheser duvara gir geç yuvarlak akis var direksiyonu kırınca kasma vs yok. navaraya bakıyorum ticari kamyonetten bozma 4x4 ;D

K atılıyorum sana doğuşcum pikap sonuc olarak pikab harbi arazi aracı alalım.kurtul ondan.

doğuş antalya ya geliyorum parkur için.... gelince görüşelim vede şu senin arabayı bir görelim bakalım derdi neymiş....fazla kafayı da takma ...bence bu işte biraz daha pişmeye ihtiyacın var gibi geliyor bana....gelince ahmet usta ve barbaros kardeşimle beraber olucam sana da haber veririm....vede etraftan konuşanlara da fazla takılma.... ;)

pathfinder ında aynı demekki yani bende fazla zorlarsam bende hapı yuttum öylemi ;D

ya cocuklar siz bu çürük arabaları nereden buluyorsunuz .... ::smiley: yoksa bu arabalar sıfır değilmi... ??? bu masrafları nereden cıkarıpta yapıyorusunuz allahaşkına...? Doğuş her araziye girişim 1000 tl diyor yok öyle yok böyle ...bir yerlerde bi yanlışlık var ama hadi hayırlısı.....neyse doğuşu antalya da kontrol edeceğiz nasıl olsa... ;)

abi jant eğiliyor jant düzeltiyorlar. lastik söküldümü rot ayarı balans ayarı bozuluyor , rotil motil rot kolu z rotu değiştir değiştir bıktım , şimdi bide 4h de abs devreden çıkmıyor onunla uğraşıyorum. bi kere salıncaklar söküldümü kesin rot ayarı yapılıyor e bunun işçiliğ var sanayaninin içinde ses nerden geliyor bi dinleyelim abimde bakalım sırasında giden mazotu var walla şehir içinde 50 kuruş yakıyor araba , orjinal parçaları servis dışında kimsede yok yan sanayide kullanmak istemiyorum . daha 2 ay önce servise girdim araba 9000 bin km yaptı gene bakıma giricek 1000km sonra. ben servise 1700 lira gibi birşey vermiştim.yağ değiştirmeyi kendim yaparım ama her 20 binde bir servise en az 700 - 800 bırakıyorum arabamı genede seviyorum yolda gören dönüp bakıyor içindekine.hiluıxa binsen dönüp bakmazlar.

darktreys' Alıntı:
abi jant eğiliyor jant düzeltiyorlar. lastik söküldümü rot ayarı balans ayarı bozuluyor , rotil motil rot kolu z rotu değiştir değiştir bıktım , şimdi bide 4h de abs devreden çıkmıyor onunla uğraşıyorum. bi kere salıncaklar söküldümü kesin rot ayarı yapılıyor e bunun işçiliğ var sanayaninin içinde ses nerden geliyor bi dinleyelim abimde bakalım sırasında giden mazotu var walla şehir içinde 50 kuruş yakıyor araba , orjinal parçaları servis dışında kimsede yok yan sanayide kullanmak istemiyorum . daha 2 ay önce servise girdim araba 9000 bin km yaptı gene bakıma giricek 1000km sonra. ben servise 1700 lira gibi birşey vermiştim.yağ değiştirmeyi kendim yaparım ama her 20 binde bir servise en az 700 - 800 bırakıyorum arabamı genede seviyorum yolda gören dönüp bakıyor içindekine.hiluıxa binsen dönüp bakmazlar.
anlasıldı navarayı listeden cıkaracagım paylasım içim tesekkürler

doğuş dıreksıyon kutusu gıtmıs senın heralde catır cutur yaptıgına gore ;D bu arada dıreksıyon kutusu 3500 tl ;D

walla bulent abıyle bızde cok gırdık halada gırıyorum ben hıc ole her arazıden sonra 1000 tl falan gıbı bısı yok...... ben bıtek ön dıfransıyelı kırdım aynı sekılde bulent abıde kırdı onun dısında öle büyük bı problem cıkarmadı arabalar........ama sen dıyosunkı kaptırmadan gecmıyo... 2 bucuk ton araba ole kaptırarak gecersen elbet bıtarafını kırıcaktır doğuş..... jımny gıbı degılkı bunlar seke seke gıtsın..... kaptırmadan gecmemesının sebebı senın lastıklerın bulent abıde bf goodrıch wardı bende cooper st wardı bende gıdemıyodum bulent abıde gıdemıyodu sonra cooper stt ye donduk arabaların karakterlerı degıstı sankı bı anda... bıde extreme taksak nolcak acaba..... sen rotıl bozdu rot bozuldu jant yamuldu dıyosun landcılar napsın adamlar haftada bır şanzuman yaptırıyolar ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR