Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 592,181
Ynt: Navara Kullananlar

darktreys' Alıntı:
hoşgeldiniz navara sahibimisiniz

yok malesef bınek araclarla ılgılenıyordum artık suv pıck up'a gecıs planlıyorum off merakı basladı su sıralar ama navara ve skystar'a karsı sempatım var

Etiketler

omercanilica' Alıntı:
yok malesef bınek araclarla ılgılenıyordum artık suv pıck up'a gecıs planlıyorum off merakı basladı su sıralar ama navara ve skystar'a karsı sempatım var

şu 2004-2009 4x4 siyah skystar countryler hoşuma gidiyor... standart hali yükseltilmiş navaradan daha yüksek ;D ve yükseltme yapmadan 33 e kadar lastik takabiliyorsunuz.

Hadi ya doğuş warmi hiç yükselme yapmadan 33 takan

Gecektim bizim serviste 33 takmak için 7 cm torsiyondan 7 cm de kupadan yükselttiler hala tam turlarda biraz surtuyo ;D

tolgas' Alıntı:
Hadi ya doğuş warmi hiç yükselme yapmadan 33 takan

Gecektim bizim serviste 33 takmak için 7 cm torsiyondan 7 cm de kupadan yükselttiler hala tam turlarda biraz surtuyo ;D

Antalyaya gel bu yaz misafirim ol ;D

bune abi şakamı ya yok böyle birşey süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

http://www.youtube.com/watch?v=kXRrl3I3JJY&feature=player_embedded

6.28 - 6.50 ye dikkat ;D

http://www.youtube.com/watch?v=nqfLWkqHT3E

0.58 - 1.04 arasını mutlaka izleyin tavsiye ederim ;D

1.29 - 1.41 arasındada mükemmel bir şoförlük görüyoruz tebrikler...

vay vay vayyyy....bizde şöförüz diye dolaşıyoruz ortalıkta yaa... adamlar aşmış vede direk arabaları parçalamaya gidiyorlar.....

darktreys' Alıntı:
ön tamponu yok arabanın arkalarda o çamurluğuna dışa doğru kavis verildi sonuçta hiç yükseltilmedi

Ee okadar ugrasana kadar yukseltirsin daha kolay ;D kes camurluklari navarayada 35 tak yukseltmeden ;D

kestıkten sonra her araba 38 le gezer ;D neyse sen alınca öle yaparsın ;D

zor yetişirsin doğuş.. ben yerimde durmayacağıma göre kararı sen ver.... ama olsun senin tecrüben artıyor bu arada....oda iyi birşey.....

daha yaşım genç abi bir 30 40 sneye kim öle kim kala ama bakalım emeklilik arabam ne olacak ;D 2011 model lc felan olur heralde ;D ;D