Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 636,106

Etiketler

Ynt: Navara Kullananlar

1.yakıt sistemin bir şekilde hava alıyor.baglantıları kontrol ettir.yakıt deposundan pompaya girnceye kadar.2.yakıtında su varbiraz draın edin.

navara ile Frontier parcaları aynımı arac yukseltme kitleri yada aksesuarlarda ?

Ah be abi,seninle bir ömür varım ben ;D

günaydın arkadaşlar... Erkan ım saol kardeşim tşk ederim....sevdiğim kardeşlerimle her zaman beraberim zaten....

torhan' Alıntı:
öyleyse yükseltme şart değil mi ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-nissan-navara-d40-icin-arka-makaslar-haric-40mm-yukseltme-kiti-55756123/detay/

bide getle yapabilirsin sindede aynı yüksekliği elde edersin ama fiyat farkı 10 katı felan

40 mm az diyilmi daha cok yukselme sansı varmı acaba

günaydın arkadaşlar... kolay gelsin....Doğuş bir daha söylüyorum getle yükseltme olmazzzzzzzzzz...öğren bunu artık ... bu iş profesyonel olarak yapmak istiyorlarsa yurt dışından kit getirmeleri lazım ama fiyatları yüksek bunu da belirt lütfen ....Türkiye de yapılan kitler çakmadır ve randıman vermez... her seferinde ustaların esiri olursunuz ....bunu da belirt ki arkadaşlar yanlış birşey yapmasınlar...insanlar paralarını harcıyorlar....birde sinirlerini bozmasınlar.....bütün bunları bildiğin halde halen getti metti yazıp duruyorsun yaw....etme eyleme...ama seni yine de seviyorum ... kolay gelsin....

peki kitlerle ilgili bir site varmı incelemek için yurtdısında

benim ismen bildiğim yok ...ama arkadaşlarda bu bilgiler mevcut zannedersem....eğer arac navara ise direkt olarak amerika dan getirtmeniz lazım...benim aracımdaki kit oradan geldi ve 6 senedir tık demedi....eğer sayfayı biraz okursanız arkadaşların yazdığı site isimleri var yanılmıyorsam...kolay gelsin.....

Bülent abi facebookdaki DSIOD grubuna ekledik seni gel şamata büyük