Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 629,477

Etiketler

Ynt: Navara Kullananlar

benden şimdilik bu kadar arkadaşlar ... benim adi makinam.. resimleri karışık yerleştirmiş kusura bakmayın diğer resimler arkadaşlar dönünce bol bol resimler gelecek..... ayrıca yaban tv de izci gurubu da cekimler yaptı o çekimleri de en kısa zamanda yaban tv de izleyebilirsiniz....çekimlerde emeği geçen arkadaşlara da tekrar tşk ler....eminim cok güzel çekimler vardır...bende merakla bekliyorum.... gruptaki arkadaşlara yeniden merhaba... veeee biz yokken aramıza katılan arkadaşlara da hoş geldiniz diyorum... görüşmek üzere........

bizde döndük yeni katılanlara hoşgeldin eski dostlarada merhaba diyorum

Bülent Hoşgeldin

Hem senin fotolardan hemde diğerlerinden anladığım kadarıyla bayağı güzel olmuş gezi çok şükür kazasız belasız bitmiş. En kısa sürede canlı canlı dinlemeye geleceğim inşallah .

Selamlar
Ahmet

hoşbulduk Ahmet kardeşim .. gezi güzeldi .....Barbaros kardeşim sayesinde problemsiz bir gezi yaşadık buradan kendisine tekrar tşk ediyorum ....eh kahveler hazır bekliyorum....

Bulent Abi, Barbaros, Duran hosgeldiniz.
Hani camur kar, batan arac hic yok, yoksa sadece sehirde mi gezdiniz ;D Saka bir yana epey arac var resimlerde guzel, eglenceli gecmis anlasilan
Resimler icin tesekkurler Bulent Abi, Barbaros ile Duran sizden de bekliyoruz.
Tarik Berk sagolun, Manisa'dayim simdi ama yollar berbatti, kar yagis yok ama cukur doluydu, sag on janti yamultmus olabilirim bugun kontrol ettirecegim.
Berk, ilk firsatta da seni ararim

Tüm geziye katılan arkadaşlar hoşgeldiniz sağsalim gelmenize çok sevindik.
Bülent bey resimler çok güzel ve sanırım çok güzel zamanlar geçirdiniz.
Diğer arkadaşlardanda bu güzel günlerin resimlerini bekliyoruz hepinize geçmiş olsun

Hoşgeldiniz. Buralar pek bir sessizdi siz olmadan. Daha fazla fotoğraf bekliyoruz.