Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 629,457
Ynt: Navara Kullananlar

Kar görüntüleri :smiley:

PIC_0216.jpg

DSCN0677.jpg

Etiketler

Turgay abi müsait olduğun zaman bekliyorum. Dün gezideydim ve gezi benim için süper oldu. İzmir grubu sağlammış. :smiley: Eğlenceli bir geziydi. Ancak dün pestilim çıktığım için gece tamamını ayarlayamadım. . Fotoğraflar evde akşama eklerim.
Bu arada sen Manisa'da mı kalıyorsun? Tam netleşmesede ben çarçamba öğlen Manisa'da bir müşteriye görüşmeye gidicem. Oralarda olursan ufak bir kar çamur offroad yaparız :smiley:

sağolun arkadaşlar kazasız belasız döndük.. ;) diğer arkadaşlardan resimleri bekliyorum bende.... elementci kardeşlerim snorkel den haber varmı acaba ... ??? gezii ile ilgili geniş haberler yaban tv de ama gününü bilemiyorum ....ama yakında yayınlarlar.....Turgay sana da gecmiş olsun kardeşim havalarda berbat aman dikkat...... Berk gezi resimlerini bekliyoruz meraklandırma bizi daha fazla... ;)

Sagolasin Abi, ucuz atlattik anlayacagin...
Berk evet ben Manisa'dayim, gelirsen beklerim. Senden once belki ben gelirim Izmir'e ama daha kesin degil gelip Kavuklar'da kasa kapagini gostermek istiyorum.

anlaşılan süper bir gezi olmuş arkadaşlar hoşgeldiniz sağ salim gelmenize sevindik diğer fotoğraflardan neler çıkacak çok merak ediyorum :D

herkese selam gerçekten keyifli anlar yaşadık gerçi bülent abim erken ayrılmak zorunda kaldı ama iş herşeyden önce gelir

saol Barbaros kardeşim ...önce iş gelir sonra keyfimize bakarız .. :D sahil bölümü hariç (dönmek zorunda kaldım) bütün gezi keyifliydi ellerine sağlık .........

red34' Alıntı:
saol Barbaros kardeşim ...önce iş gelir sonra keyfimize bakarız .. :D sahil bölümü hariç (dönmek zorunda kaldım) bütün gezi keyifliydi ellerine sağlık .........

gene bi müsait olduğunda bekliyorum bülent abicim zevkle kalan kısmı tekrarlarız

saol canım kardeşim .. ;) ilk fırsatta gelicem söz ....hatta bizim navaracıları toplarız bakarsın. ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47373.msg528174;topicseen#new

gezi resim ve yorumlarınıo burdan takip edebilirsiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR