KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Turgay abi müsait olduğun zaman bekliyorum. Dün gezideydim ve gezi benim için süper oldu. İzmir grubu sağlammış. Eğlenceli bir geziydi. Ancak dün pestilim çıktığım için gece tamamını ayarlayamadım. . Fotoğraflar evde akşama eklerim.
Bu arada sen Manisa'da mı kalıyorsun? Tam netleşmesede ben çarçamba öğlen Manisa'da bir müşteriye görüşmeye gidicem. Oralarda olursan ufak bir kar çamur offroad yaparız
sağolun arkadaşlar kazasız belasız döndük.. diğer arkadaşlardan resimleri bekliyorum bende.... elementci kardeşlerim snorkel den haber varmı acaba ... ??? gezii ile ilgili geniş haberler yaban tv de ama gününü bilemiyorum ....ama yakında yayınlarlar.....Turgay sana da gecmiş olsun kardeşim havalarda berbat aman dikkat...... Berk gezi resimlerini bekliyoruz meraklandırma bizi daha fazla...
Sagolasin Abi, ucuz atlattik anlayacagin...
Berk evet ben Manisa'dayim, gelirsen beklerim. Senden once belki ben gelirim Izmir'e ama daha kesin degil gelip Kavuklar'da kasa kapagini gostermek istiyorum.
saol Barbaros kardeşim ...önce iş gelir sonra keyfimize bakarız .. sahil bölümü hariç (dönmek zorunda kaldım) bütün gezi keyifliydi ellerine sağlık .........
saol Barbaros kardeşim ...önce iş gelir sonra keyfimize bakarız .. sahil bölümü hariç (dönmek zorunda kaldım) bütün gezi keyifliydi ellerine sağlık .........