Navara Kullananlar

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 506,209
Ynt: Navara Kullananlar

Merhaba Arkadaslar;
Iyı dılek ve temennılerınızden dolayı tesekkur ederım. Sızlerın candan ve ıcten samımı duygularınızı bızlerle paylasmanız gercekten mutlu edıyor, mutluluklarda paylasınca cogalıyor. Mutluluklarınız daım olsun.
Arkadaslar;
"NAVARA FAN CLUB" kurulması ıcın bır calısma yapalım. Bu konu ıle ılgılı gerekırse ısteklı arkadaslarla bırlıkte toplantı ve bır yol harıtası da yapabılırız. Bu bırlıktelıgı kurumsallastırabılırsek bızden sonrakı nesıllerede kalıcı dostluk ve arkaslıklar bırakmamıza vesıle olacaktır. Club vasıtasıyla yurt ıcı ve yurt dısı gezıler duzenleyebılırız. Senenın belırlı gunlerınde toplanarak keyıflı anlar yasama sansına sahıp olabılırız. Bu konu ıle ılgılı dusunce ve fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım. Bu arada, bu sayfayı acan ve Navara'cıları burada bulusturan Barbaros bey'ede tesekkurlerımı ıletmek ıstıyorum. "TESEKKURLER BARBAROS BEY". Bır aksılık olmazsa yıl sonuna dogru bır dogu avrupa seyahatı planlıyorum, kat edılecek mesafeyı 10000 Km. olarak belırledım. Daha once otomobılle ıkı kez gıtmıstım ama bu sefer Navara ıle daha keyıflı olacak dıye dusunuyorum. Gorduklerımı ve yasadıklarımı sızlerle paylasırım kısmet olursa. Hepınıze tekrar tekrar tesekkur edıyor sızlerle tanısmanın benım ıcın bır onur oldugunu bıldırmek ıstıyorum. Saygılar...
 

Etiketler
Ynt: Navara Kullananlar

Selamlar Navara Fun club düşüncesini destekleyenlerdenim bende.
Bir de buradaki arkdaşlar, araçlarının arazide neler yapabildiğini paylaşabilirse bizim için çok güzel olur.
Ben Navara'nın hiç bir değişiklik yapılmadan en sade hali ile kumda neler yapabileceğini gönderiyorum ...

p9210005.jpg


p9210004.jpg


p9210003.jpg


p9210002.jpg


p9210001.jpg
 

Ynt: Navara Kullananlar

Birde konuya ilave olarak belirteyim, Gördükleriniz navara nın yapabildiklerinden ziyade benim becerebildiğim kadarı,
eminim çok daha zor şartlarda kullanabilen arkdaşlar vardır. Bu görüntüler sadece, 1 km kadar yol dışına çıkıp denize ulaştığımızın görüntüleri.

p9210009.jpg


p9210010.jpg


p9210011.jpg


p9210014.jpg


p9210015.jpg
 

Ynt: Navara Kullananlar

günaydın arkadaşlar :smiley: öncelikle unutmadan .!!! bütün gezenbilir ailesinin ve navara kullanan arkadaşlarımın bayramını kutluyorum nice bayramlara....... ve ortadan kaybolan Barbaros kardeşim :smiley: servisten ne haber sonuc ne cıktı ? haber verirsen sevinirim. yukarıda da belirttiğiniz gibi navara fan klup olayına katılırım ama ha gayret biraz daha büyüyelim yada biz çekirdek kadro olarak işe başlıyalım arkası gelir :smiley: nasıl isterseniz hazırım ;) istanbul kanadı olarak ben buradan calışırım selam ve sevgiler bütün arkadaşlara.......
 

Ynt: Navara Kullananlar

tüm insanoğlunun kurban bayramını kutlar saglık ve mutluluklar dilerim..navara sitesine gelincede hemen açılsa cok güsel olur bence o sitede dahada çoğalırız....
 




Ynt: Navara Kullananlar

Arkadaşlar;
Bayramınızı tebrık edıyor. nıce bayramlara sevdıklerınızle bırlıkte olmanızı dılıyorum. Desteklerınızı ıcın tesekkurler....
 


Ynt: Navara Kullananlar

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR :smiley: EN SON YOL KERPE VE ULUDAĞ OLDU YOLLAR ACIKTI PEK SIKINTI OLMADI AMA KERPE DE ORMAN YOLUNDA ÇAMURLA UFAK BİR SAVAŞ VERDİM VE BİR DAHA TEK ARABA GİRMEMEYE KARAR VERDİM :smiley: MUHAKKAK 2 ARABA OLMALIYIZ YOKSA İŞ ZOR TABİİ ÖĞRENİYORUZ YAVAŞ YAVAŞ ACELEYE GEREK YOK :smiley: ULUDAĞ İSE FENA DEĞİLDİ SADECE ARABAYI TEST İÇİN İYİ OLDU BAKALIM RESİMLERİ EKLEYEBİLECEKMİYİM ......GÖRÜŞMEK ÜZERE.......VE HEPİNİZE TEKRAR İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM.........[attachment=1]

KERPE  VE  ULUDA 020
 






Ynt: Navara Kullananlar

iyi gunler ben eski cj ciler den simdi navara almaya karar verdim.bir kac sorum olacak.fakat yuksetme makasdan omasi ile lif kit olmasi hem ekonomi acisindan hemde goruntu acisinsindan ne far ediyor.?birde sizin aranabinizin lastik jant olcusu nedir acaba kolay gelsin.
 

Ynt: Navara Kullananlar

Red34 araç süper ancak tavan lambaları itici hatta çirkin görünüyor. kişisel fikrim. oysa ben arazi araçlarında tavan lambalarını severim. nedenini bilemiyorum ama sizin araca yakışşmamış bence. çok mu büyük yoksa barlardan mı ? ne bileyim çirkin durmuş. tekrar ediyorum sadece kişisel görüşüm. onlar dışında araç süper duruyor. Bu araçların yakıtlarının akıl almaz derecede yüksek olduğunu duydum. yakıt tüketimini şehir içi, uzun yol ve arazi olarak ölçme imkanınız oldu mu? ve bu katagorilerde kullanımım hakkında ne düşünüyorsunuz ? birbaşka deyişe bu araç arazide ve uzun yolda üzmez binicisini denilebilir mi ?
 

Ynt: Navara Kullananlar

bence sis lambaları vahşi bir görünüm katmış ben navaramı satmasaydım böyle bir tepe lambası düşünürdüm. sattığıma pişmanım tekrar alma konusunda niyetim var aracınız çok güzel kazasız belasız sürüşler dilerim.
 



Ynt: Navara Kullananlar

kampokyanus kardeşim öncelikle merhaba :smiley: hemen konuya girelim ...... yükseltmeyi seninde söylediğin gibi 2 yolla halledebilirsin 1.cisi makaslara takoz tabir ettiğimiz işlemle olabiilir bu işlemde arac sadece takozun kalınlığı kadar kalkar başka bir uygulama yapmazsan oda yanılmıyorsam 5 cnm gecmez. benim yaptığım sistemle aşagı yukarı 22 cnm yükseliyorsun amerika nissan dan onaylı yükseltme kitini uygularsan diğer navara lar yanında taksi gibi kalıyor :smiley: sen hep yukarılardasın...... maliyete bakarsan takoz tabiki daha ucuza maloluyor fiatı hakkında kesin bir fikrim yok ....benim taktığım sisitem ise lastik - jant ve kit aşağı yukarı yuvarlak hesap 5-6 bin euro yu buluyor. ama evladiyelik bir iş kısacası bence takoz işine hiç girme ama son karar senin tabii........ lastiklerimde 315 X 70 X 17 bugüne kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım ben cok memnunum........... eğer aracla ilgili bir şey yaptırmak istersen sana ilgili kişinin tlf larını verebilirim hatta yanılmıyorsam 2. yada 3 sayfada yapan kişinin tlf larını yazmıştım oradan ulaşabilirsin ...... hatta benim adımı da verebilirsin bu arada ben Bülent Aytemiz memnun oldum diyelim :smiley: fazla kafanı şişirmeden bana müsade yukarıda da belirttiğim gibi aracla ilgili herzaman yardımcı olurum eğer istanbul daysan hiç sıkıntın olmaz kolay gelsin.........
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,451
Mesajlar
1,518,113
Kayıtlı Üye Sayımız
172,104
Kaydolan Son Üyemiz
onur57

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst