Merhaba Arkadaşlar,
Site içerisinde daha önce de navara konusu açılmıştı ama açıkçası bu kadar faydalı ve uzun olmamıştı. Gerçekten faydalı paylaşımlarınız olmuş. Ben 2007 4x4 manuel kullanıcıısyım, araca bugüne kadar arka kapak hariç herhangi bir modifiye yaptırmadım ama arazi tecrübem epey oldu. 2 yıldır Kars'ın bir beldesinde oturuyorum, belki bazılarınız bilir, gerek yol durumları gerekse hava şartları bu taraflarda kendinizi adeta off-road pistindeymiş gibi hissetmenize yol açıyor, avdı akraba ziyaretleriydi derken bu taraflarda gitmediğim yer kalmadı
Daha önceki mesajlarda kum tecrübesi ile ilgili bir soru vardı; aracı ilk aldığımda kumda ve hatta denizde
aracı denemiştim, o zaman İzmir'de oturuyordum, dikkatli kullanımda pek bir sorun yaşamamıştım. Yakıt harcamasına gelince araç epey yakıyor ki bunu sizde biliyorsunuz, ben bugüne kadar 750 km'nin üstüne çıkaramadım; aslında pekte uğraşmadım. Lastik basınçlarımı sürekli 35'te tutuyorum, biraz da hızlı kullanıyorum, bazen 350 km'de tekrar benzinliğe girmek zorunda kalıyorum ki buda o kullanmaya göre normal.
Bülent Bey size özelden ne kadar masraf yaptınız diye mesaj atmıştım, ileri ki mesajlarınızda yazmışsınız, yine de teşekkürler.
Navara resim ve paylaşımları için aranızda facebook kullanıcıları varsa orada "Nissan Navara" adında bir grup var, resim ve benzeri paylaşımları orada bulabilirsiniz, www.arctictrucks.com sitesinde de modifiyel, pikap v.b. araçlar hakkında bilgi alabirsiniz. Birde yine yabancı ww.clubfrontier.org adlı siteden de faydalı bilgilere ulaşabilirsiniz. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, hatırladıkça yine yazarım.
Saygılarımla,
Turgay SUBAŞI