Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 629,189

Etiketler
Ynt: Navara Kullananlar

red34' Alıntı:
ooo üstad baştan söylesenize .... ;D o zaman tamamdır.... yarın ben barbaros u ararım ondan bilgileri alırım tşkler görüşmek üzere...........

abi aynen kullanıyorum ahmet ustanın hünerli elleri montajı yaptı düşünmeden al tak

slmlar abiler ben 12000 lik t-max taktım halatım koptu ;D ;D ;D ;D garantiden değiştirdiler ama gözüm korkuyo ben malı kötülemek istemiyorum ama warn zaten 1650 dolar yanılmıyorsam sahibindende nedense element trade cok yüksek fiyat vermiş eger t-max isteyen olursada bendekini verebilirim 1 kere takıldı agacta halatı koptu komple halat geldi sıfır takıldı satıyorum yanii en ufak sıkıntısı yok halat ı koptu demekki güçlü çekiyorki kopardı yoksa koparmı :-\ :-\ :-\ ayrıca yeni arkadaşımızın arabasıda hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız hepimize.....

NVR01' Alıntı:
slmlar abiler ben 12000 lik t-max taktım halatım koptu ;D ;D ;D ;D garantiden değiştirdiler ama gözüm korkuyo ben malı kötülemek istemiyorum ama warn zaten 1650 dolar yanılmıyorsam sahibindende nedense element trade cok yüksek fiyat vermiş eger t-max isteyen olursada bendekini verebilirim 1 kere takıldı agacta halatı koptu komple halat geldi sıfır takıldı satıyorum yanii en ufak sıkıntısı yok halat ı koptu demekki güçlü çekiyorki kopardı yoksa koparmı :-\ :-\ :-\ ayrıca yeni arkadaşımızın arabasıda hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız hepimize.....

düşündüğünüz fiyat nedir acaba ???

1400 e ben aldım 15 gün oldu herhalde antalyadan ahmet abiden o ilgilendi herşeyiyle sağolsun...yani ne diyeyim bilmiyorum acıkcası..

NVR01' Alıntı:
1400 e ben aldım 15 gün oldu herhalde antalyadan ahmet abiden o ilgilendi herşeyiyle sağolsun...yani ne diyeyim bilmiyorum acıkcası..

sevgili duran güzel bişey de bak dost meclisindeyiz

bu arada lastiklerin geldimi kapağı taktınmı ne resim gönderiyon ne bilgi kardeşim

bsayil' Alıntı:
sevgili duran güzel bişey de bak dost meclisindeyiz

bu arada lastiklerin geldimi kapağı taktınmı ne resim gönderiyon ne bilgi kardeşim

abi bilmiyorum fiyatları nasıldır ayrıca özür dilerim dönemedim sana ya taktım kapağı iyi sorun yok zaten dönecektim sanada... fiyat ne diyelim sen söyle abi hem yabancı değil diyosun

NVR01' Alıntı:
abi bilmiyorum fiyatları nasıldır ayrıca özür dilerim dönemedim sana ya taktım kapağı iyi sorun yok zaten dönecektim sanada... fiyat ne diyelim sen söyle abi hem yabancı değil diyosun

durancım cihan benim kayınçom olur daha da yakın abimdir onla konuşursan o fiyatlarıda bilir seni yanıltmaz doğru rkamı buldurur kardeşim

yakışıklı oldumu resim ataydın buralara

olur abi birileri fiyat koysun degerlendirelim bizde ...yakışıklı oldumu bilmem oldu herhalde

Barbaros kardeşim ellerinize sağlık harika bir gezi olmuş görüntüler nefis emeği geçen herkese tşk etmek lazım ve böyle bir organizasyonu kacırdığım için üzgünüm :-[ kısmetse bir dahaki sefere diyelim ve tekrar tşkler........

red34' Alıntı:
Barbaros kardeşim ellerinize sağlık harika bir gezi olmuş görüntüler nefis emeği geçen herkese tşk etmek lazım ve böyle bir organizasyonu kacırdığım için üzgünüm :-[ kısmetse bir dahaki sefere diyelim ve tekrar tşkler........

bülent bey günaydın , bari bu geziyi kaçırmayın hepimiz bu gezide olacağız mükemmel bir kamp ve offroad olacak ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44481.msg491062#new

red34' Alıntı:

umarım 22 sine yetiştirirsin bülent abi

amanın bu program bana uyar gibi valla .... ;D arkadaşlar benim istasyonda tadilat işleri var ve halen devam ediyor 15 güne kadar bitecek ondan sonra rahatım ne derseniz varım ..... ;D yeterki sizin gibi değerli kardeşlerimle beraber olalım :D Barbaros kardeşim beni 23/24 ocak etkinliğine kaydedebilirsin bana uyar ve program eşlimi.... hnm ayrılmaz peşimden .. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR