Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 628,911
Ynt: Navara Kullananlar

Sevgili berk ben hiç bisorun yşamadım ama duyduklarını bende duyuyorum
aşağı yukarı bu şekilde 20000 km yol yaptım sorun yaşamadım bilgine

Etiketler

Tamam Berk,
Ben firma ile yanılmıyorsam mayıs ayı gibi görüşmüştüm sonra sefere çıktığım için kalmıştı. İndirim içinde "yüzyüze görüşelim" demişlerdi. Sen maliyeti konuşunca tek araç olmadığını söyle hatta beni de hatırlat. Benim kapakta kırlan bir iki yer var onları yaptırırken havuzu söküp kaplamayı yaptırmayı düşünüyorum. Sayı arttıkça pazarlık şansımızda artacaktır

Günaydın arkadaşlar :D Berk dalmışsın araba işine sana kolay gelsin ;) bu işlerin sonu yok ama aynı hızla devam yeni bir off-road cu doğuyor seviniyorum senin adına... ;D

Berk ön tarafta kullanacağın koruma plastik kaplama olmalı eğer sırf demir aksamdan olursa hemen söktürürler sana ayrıca muayene vakti geldimi zorlanırsın söktürürler.....ayrıca bagaj içinde ya kimyasalla kaplatacaksın yada nissan ın orjinal bagaj havuzunu kullanacaksın......

yaa bende konuşup duruyorum .. :D Turgay kardeşim cok güzel acıklamış zaten .........

Bülent Abi günaydın.
Verdiğin bilgiler için sağol. Sayenizde aracı adım adım toparlayacağız :smiley:
Senin araçtaki koruma plastik mi ve memnunmusun? Memnun isen nereden almıştın?

Bülent Abi Günaydın,
Ben bugüne kadar 2 havuz söktürdüm ki biri orjinaldi. Sök tak kasaya açılan deliklerde cabası, kasayı mahvettim anlayacağın. Şimdi buralarda iç kısmı nemden/yoğuşmadan buz tutuyor, sesi geçtim kasayı çürüteceğiz kesin. "Bizim burada o kadar kar/buz yok," deme sakın, kasayı yıkarken bile içine kaçıyordur su, eminim sende pekte az yıkatmıyorsundur arabanı :smiley:

Günaydın Berk :smiley: nasılsın..? benim ön koruma plastik sadece içi çelik muhafazalı ve serviste taktırdım herhangi bir sıkıntı yaşamadım .. sende taktırırsan bu tip birşey taktır uğraşmazsın boşyere......veeee en önemlisi yaptıracağın işlemlerde acele etme yavaş yavaş yaparsın hem zaman hemde maddiyat acısından rahat hareket edebilirsin........ufak bir tavsiye...... ;D zaten senin pek sıkıntın olmaz buradaki bütün arkadaşlar elbirliği ile sana yardımcı olurlar veeee Antalya toplantısına sende gelmeye gayret et seviniriz....kolay gelsin sevgiler..........

Turgay günaydın kardeşim nasılsın bakalım.. :smiley: evet dediğinde haklısın sök tak malesef sıkıntılara sebep oluyor ve senin oralarda işin zor donma işinde haklısın bence en güzeli kimyasalla kaplatmak tek seferde işler hallediliyor.......ben bagaj havuzu taktırmadım sadece üst kapak var içide de boyum kadar kriko normal kriko benim arabayı kaldırmıyor... ;D lastik ebatları 315 olunca kamyon sınıfına giriyorsun ..... ;D şimdi arka kapağın üstüne sepet projem var ama karar veremedim bakalım düşünüyorum daha onu takarsam bagaj iptal olacak karar veremiyorum bir türlü ama görselde de kıyak olacak gibi..... :D arabayı yıkamaya gelince haklısın ben istasyona girince yıkamacılar hemen hallediyorlar ... ;D ama artık arabanın içi tertemiz dışı çamur içinde dolaşıyorum görenlerde şaşırıyor abi hayrola diye..... ;D

Abi kapak üstüne sepet bence şekilsiz olur, arabanın çok hoş bir duruşu var bozulur. Sende bak-flip var yanılmıyorsam, hem ağırlığı kaldırmayabilir. Ben de roll-bak var, panjur olayına aldanıp bunu taktırdım ama seninkinin duruşu hem çok güzel hem de kasada hiç çıkıntı yapmıyor, bozma o güzelliği :(
Anladığım kadarıyla sepete birşeyler koymak için istiyorsun, içine sığmıyor mu?

Turgaycım aslında haklısın ama bazen kaşıntım tutuyor...... ;D kapaktan yana sıkıntım yok gayet sağlam 300 kilo vur banamısın demez.... :D bana 2 adet jerycan (yedek depo) ve stepneyi koyacak yer lazım .... stepneyi sis farlarının arkasına yada arka kapağa monte ettiricem jerrycan larıda o zaman sis farlarının arkasına monte ettirmem gerekiyor kazma kürek bile arabanın arka koltuğun altındaki sepette duruyor.. ;D ben ses problemi olmaması için dışarıya atmaya calışıyorum malzemeyi bütün derdim o...... bakalım elbet karar vereceğiz..... ;)

Anladım Abi de senin aklına daha çok fikir gelecek gibi :D
Bir de Sende yakıttan ben gibi dertlisin galiba; 3 yılda mazota verdiğim parayla bundan bir tane daha alırdım herhalde :((

red34' Alıntı:
Turgaycım aslında haklısın ama bazen kaşıntım tutuyor...... ;D kapaktan yana sıkıntım yok gayet sağlam 300 kilo vur banamısın demez.... :D bana 2 adet jerycan (yedek depo) ve stepneyi koyacak yer lazım .... stepneyi sis farlarının arkasına yada arka kapağa monte ettiricem jerrycan larıda o zaman sis farlarının arkasına monte ettirmem gerekiyor kazma kürek bile arabanın arka koltuğun altındaki sepette duruyor.. ;D ben ses problemi olmaması için dışarıya atmaya calışıyorum malzemeyi bütün derdim o...... bakalım elbet karar vereceğiz..... ;)

bulent ABİCİM sana bir resim attım cepten bknız benim araç ses yok seda yok
antalyaya 1 gün önce gel ben hazırlatayım tak diye takalım üstüne ne dersin

Barbaros aldım cnm kardeşim saol ellerine sağlık.. :smiley: yalnız bende o kadar yer yok üst tarafta sislerin uzantısı var oraya anca jerrcan lar sığacak gibi ancak arka kapağa bir sistem yapılarak stepne oraya takılabilir gibime geliyor ne dersin..? bekliyorum fikirleriniz...... ???

red34' Alıntı:
Barbaros aldım cnm kardeşim saol ellerine sağlık.. :smiley: yalnız bende o kadar yer yok üst tarafta sislerin uzantısı var oraya anca jerrcan lar sığacak gibi ancak arka kapağa bir sistem yapılarak stepne oraya takılabilir gibime geliyor ne dersin..? bekliyorum fikirleriniz...... ???

abi bence sevimsiz durur aracın tipi bozulabilir bide ustte olunca stepne içine halat falan atıyorum kullanıslı oluyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR