Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 654,426

Etiketler
Ynt: Navara Kullananlar

...

Element2.jpg

Profesyonel yükseltme kitleri...
Bir süredir bilgisayar başına oturamuyorduk. Arkadaşlar ve yeni katılan arkadaşlar Elementtrade olarak neler yaptığımızı görsünler istedik.

Tüm yeni katılan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.. Eskilere ayrıca selamlar :smiley:

6 inç navara yükseltme.jpg

Herkese Günaydın,
Bülent nasıl oldun
Bu kitler tam profesyonel , menşei , markası ve üsteki salıncaklara benzeyen siyah aparatlar nedir merak ettim ???

selamlar

Herkese Günaydın,
Ne yazıkki iki gündür İstanbul'da Hadımköy, Halkalı, İkitelli taraflarında müşteri ziyaretlerini bir peugeot partner'la yaptık. Vakit darlığı nedeniyle uçakla gittim. Resmen acı çektim. Bülent Abininde dediği gibi yollar offroad'a dönmüştü, tam Navaralık olmuştu. Aracımın değerini bir kez daha anladım. :smiley: :smiley:
Bülent abi yanına Navarasız gelmek istemedim ;D Şaka bir yana biraz yoğun bir programdı, ama bir sonraki seyahatimi araçla gelicem. Umarım o zaman görüşürüz.

Sinbad' Alıntı:
Gunaydin Beyler,
Bulent Abi Berk ile konustugunuz bagaj ici kaplamayi daha once konusmustuk yanilmiyorsam, hatta ben firma telefonlarini Berk'e vermistim, xtremeliners diye bir firma, 216 354 40 57-58 ve 533 920 83 82 tllfon numaralari. Sende ki yine azda Berk iyice unutkan olmus anlasilan, hatta firmayida arayip konusmustu :D
Bu arada pztesiden itibaren Istanbul'dayim, yaninada kesinlikle ugrarim var mi buralardan bir istedigin?

Bu arada Turgay abi daha bunamadım ;D
Bülent abinin tam olarak ne bahsettiğini anlamak istemiştim :smiley: Ben şimdilik o işi servisten aldığım havuz ile çözdüm. Ancak bu geçici bir çözüm. Bir süre sonra bende xtremeliners'ın yaptığı polyurea uygulamasını düşünüyorum. İncelediğimde dayanıklı bir malzeme olarak gözüküyordu.

günaydın arkadaşlar.... :D allahhhhh yaw bütün sırlarımız acığa cıkmış yükseltme kitleri bagaj vs vs leri yandık valla... ;D bizde millete hava atıyorduk .... ;) Berk ne zaman istersen buradayım kardeşim her zaman beklerim yemeğimiz çayımız kahvemiz daim hazırdır bilgilerinize....... :D şaka bir yana bu işi profesyonellerle yapmak bir başka oluyor ne diyim... ;D

Ahmet kardeşim günaydın .. ;) fena değilim işi hallettik gibi ama az da olsa kırıklık var idare edicez artık fazla ağlamaya gerek yok .... :D benim soba borusu gelmiş ( snorkel ) birazdan onnu taktırmaya gidicem bakalım nasıl olacak ondan sonra gelsin okyanus geçişleri..... ;D ;D

red34' Alıntı:
evet kardeşim dediğin gibi 7 gün sürdü... :D eh bir de dün kar başlayınca değmeyin keyfime ....herkes durma modunda ben kar küreme kamyonu gibiyim bayılıyorum bu navara ya.... ;D bu arada sakın hasta falan olmayın aman haaa .... ;)

Ben oldum abi,hemde fena oldum.
Cumartesi çıktık pazar akşamı döndük,yine demirköy tarafları.
Araçlarla uğraşırken kendimizi unuttuk.Islak kazak yaklaşık 2-3 saat üstümde kalınca,bende meftaaa.

TEKİLA TANRISI .... ;D güzel kardeşim geçmiş olsun sana aman dikkat et ya sen bize lazımsın ... ;) biraz istirahat et bakalım azıcıkta ilaç takviyesi iyi gelir sana ve tekrar gecmiş olsun......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,107
Kayıtlı Üye Sayımız
166,837
Kaydolan Son Üyemiz
Yusuf dikme

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR